21. listopadu 2014 • 18:41

Messi v dresu Realu? Takový hráč může hrát všude, říká Ancelotti

Autor: pod
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Plekanec promluvil o Kladně: Když se pořád opakují stejné chyby, tak…
Od smutné fotky ke slovenskému snu: Česko je pragmatičtější, říká Smetana
VŠECHNA VIDEA ZDE

Nepředstavitelné, nemožné. Že by největší hvězda a ikona Barcelony Lionel Messi přestoupila do týmu nenáviděného rivala Realu Madrid? To by byla ne událost roku, ale rovnou celého století. Přestože toto spojení nevypadá příliš reálně, španělská média o něm živě spekulují. Svým vyjádřením ho nijak nevyloučil ani trenér Realu Carlo Ancelotti.



Lionel Messi je v posledních dnech pro španělská média tématem číslo jedna. Za všechno může Argentincovo vyjádření o tom, že z Barcelony možná jednou odejde. A přestože se vedení klubu snažilo fanoušky ubezpečit, že jejich ikona nemá žádné problémy, lavinu spekulací už zastavit nedokázalo.

Tu zatím nejbláznivější přinesl katalánský deník El Mundo Deportivo. Ten tvrdí, že šanci na získání jednoho z nejlepších fotbalistů planety vycítil Florentino Pérez. Prezident Realu Madrid, jenž je známý tím, že co si zamane, to také dokáže.

Španělé tvrdí, že Pérez obdivuje Messiho schopnosti už dlouhou dobu. Do Realu by ho kromě jiného chtěl nalákat na pořádný balík peněz. S obří transakcí by mohl pomoci klíčový sponzor madridského klubu Adidas, jehož je Argentinec hlavní tváří.

Otázce k možnému příchodu Messiho se tak nemohl vyhnout na dnešní tiskové konferenci kouč Realu Madrid Carlo Ancelotti. „Každý top hráč světa jako Messi by hrál v jakémkoliv klubu,“ odpověděl italský stratég na otázku, zda by hvězdu Barcelony přivítal.

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a vítězi baráže C.

Fotbal dnes * Evropská liga * Slavia - AC Milán v TV * Liverpool - Sparta v TV

30. kolo
Články odjinud


Články odjinud