25. prosince 2014 • 14:45

Ježíšek Suárez naděloval. Nemocným dětem poslal 500 dárkových košů

Autor: rjm
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Plekanec promluvil o Kladně: Když se pořád opakují stejné chyby, tak…
Od smutné fotky ke slovenskému snu: Česko je pragmatičtější, říká Smetana
VŠECHNA VIDEA ZDE

Gólový zabiják, ale taky rafan. To je v očích fanoušků uruguayský reprezentační bombarďák Luis Suárez. O Vánocích ale ukázal, že má také dobré srdce. Útočník katalánské Barcelony totiž poslal dětem v nemocnici v Montevideu 500 dárkových balíčků k Vánocům. Byly tam pamlsky i dobré pití.



Dětem v nemocnici Pereira Rossell v Montevideu i jejich rodinám adresoval bývalý útočník Liverpoolu a současný střelec Barcelony vánoční dárečky. „Přeji Vám veselé Vánoce a krásný rok 2015 se svými blízkými. Luis Suarez s rodinou,“ stálo na vzkazu, který ke každému z košů připojil.

Suárez, kterého veřejnost vnímá i jako borce, který několikrát kousl během fotbalového zápasu soupeře, dlouhodobě pomáhá jako vyslanec projektu boje s rakovinou v rodné Uruguayi. Sedmadvacetiletý střelec je ve své zemi nesmírně populární. Všechny své fanoušky jistě potěšil i tím, že v utkání La Ligy vstřelil za Barcelonu premiérový ligový gól proti Cordobě (5:0).

Útočník Barcelony Luis Suárez byl z prohry se Celtou Vigo pořádně rozčarovaný
Útočník Barcelony Luis Suárez byl z prohry se Celtou Vigo pořádně rozčarovaný

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a vítězi baráže C.

Fotbal dnes * Evropská liga * Slavia - AC Milán v TV * Liverpool - Sparta v TV

30. kolo
Články odjinud


Články odjinud