24. ledna 2015 • 19:29

Kopanec, facka a vyloučení! Ronaldo vypěnil, pak se omlouval

Autor: pod
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Bořil v ofsajdu? Asi ano, ale žádný záběr není stoprocentní. Nejasná ČK pro Petráka
SESTŘIH: Boston - Toronto 2:3. Pastrňák dal první gól v play off, rozhodl ale Matthews
VŠECHNA VIDEA ZDE

Tenhle zápas si za rámeček určitě nedá. Cristiano Ronaldo nejenže v utkání na půdě Córdoby nezářil, ale ještě se nechal hloupě vyloučit. Hvězdný Portugalec si vylil svou frustraci z nerozhodného výsledku i vlastního nepovedeného výkonu na protihráči, kterého nakopl a ještě udeřil. Rozhodčí neváhal a okamžitě tasil červenou.



Ronaldův zkrat přišel pro Real v hodně nepříjemné chvíli. Hostující favorit dobíjel bránu snaživých domácích. Jenže se to příliš nedařilo. A hlavní hvězda týmu to nezvládla.

V 82. minutě rozehrál Real přímý kop, na zadní tyči mohl Ronaldo zakončit. Jenže se mu střela nepovedla a svou frustraci si vylil záhy. Bránícího hráče tvrdě nakopl do nohy a ještě mu dal pořádnou facku levou rukou. Postižený Edimar se svalil na zem.

Hlavní rozhodčí okamžitě trestal, Ronaldo dostal po zásluze červenou. Po zápase si každopádně Portugalec svůj zkrat plně uvědomil. „Omlouvám se všem a především Edimarovi za svůj bezohledný čin,“ napsal na Twitter.

Real Madrid nakonec utkání dotáhl do vítězného konce, když v 89. minutě proměnil penaltu Gareth Bale. Přesto musí mít klub i samotný Ronaldo ze zápasu smíšené pocity. Za červenou kartu totiž přijde zcela jistě trest. A dá se očekávat, že hlavní hvězda „Bílého baletu“ zmešká kromě jiného ligové derby s Atlétikem Madrid.

VIDEO | Ronaldo nakopl a udeřil soupeře, byl vyloučen

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

32. kolo
Články odjinud


Články odjinud