7. února 2015 • 22:22

Omlouváme se. Víme, že fanoušci Realu trpí, kál se Benzema

Autor: rjm, ČTK
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Mám rád, když Ostrava žije Baníkem, říká Buchta. Je rychlejší než Tanko?
Rock vs. Cataloni. Liverpool proti Londýnu v Oktagonu
VŠECHNA VIDEA ZDE

Fotbalisté Realu Madrid sice vedou španělskou ligu, debakl v derby s Atlétikem 0:4 je ale hodně bolel. Snažili se především ospravedlnit naštvaným příznivcům. „Těžko se k tomu něco říká. Hlavně se omlouváme našim fanouškům, kteří teď trpí,“ poznamenal útočník Karim Benzema.



A dobře věděl, o čem mluví. Bílý balet obyčejně válcuje soupeře, každá porážka je zklamáním. Když ale přijde s Barcelonou, nebo s městským rivalem – úhlavním nepřítelem Realu – je zle. „Byli jsme katastrofální. Snad to pro nás bude odrazový bod, protože těžko můžeme hrát hůř,“ dodal Benzema. „Určitě to ale nebylo tak, že jsme nechtěli vyhrát,“ krčil bezmocně rameny.

I italskému trenérovi poražených Carlu Ancelottimu nebylo do řeči. „Musím s chladnou hlavou zanalyzovat, co se stalo. Přijímám za to odpovědnost, byl to náš nejhorší zápas, který jsme od mého příchodu sehráli,“ mračil se trenér, který převzal Real předloni v létě.

Pak se ale přece jenom pustil do krátkého rozboru prestižní bitvy. „Je to velmi jednoduché, Atlético si zasloužilo vyhrát, protože bylo lepší ve všem. Omlouvám se. Musíme změnit náš přístup, něco takového se v žádném dalším zápase nesmí opakovat,“ nešetřil kritikou Ancelotti.

Na druhou stranu i přes debakl všechny posměváčky upozornil na to, že je Real Madrid dál na prvním místě španělské ligy. „Hráli jsme špatně, ale na druhou stranu stále vedeme tabulku, tak nechci dělat příliš mnoho povyku. Bylo to velmi špatné, já hráčům věřím,“ dodal italský trenér.

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a vítězi baráže C.

Fotbal dnes * Evropská liga * Slavia - AC Milán v TV * Liverpool - Sparta v TV

32. kolo
Články odjinud


Články odjinud