23. května 2015 • 13:15

Španělská média mají jasno: Ancelotti v Realu skončil, přijde Benítez?

Autor: ČTK, iSport.cz
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Od smutné fotky ke slovenskému snu: Česko je pragmatičtější, říká Smetana
Je nedotknutelnost Třince pryč? Dynamo a Spartu táhnou schovaní lídři. Překvapí Litvínov?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Italský trenér Carlo Ancelotti podle španělských médií skončí na lavičce fotbalistů Realu Madrid. Zkušený kouč se prý již o svém propuštění dozvěděl od agenta Ernesta Bronzettiho, který se v noci sešel s prezidentem Realu Florentinem Pérezem.



Hlavním kandidátem na prestižní post na lavičce Realu je podle deníku Marca kouč Neapole Rafael Benítez, hovoří se ale i o končícím trenérovi Dortmundu Jürgenu Kloppovi či Zinedinu Zidanovi, který nyní vede rezervní tým madridského klubu.

Madridský tým pod Ancelottiho vedením skončí ve španělské lize druhý za konkurenční Barcelonou, z domácího poháru vypadl v osmifinále s městským rivalem Atléticem a cestu za obhajobou triumfu v Lize mistrů mu překazil semifinálovým vyřazením Juventus.

Podle deníku Marca nechce klub informaci o Ancelottiho konci zveřejnit oficiálně před dnešním závěrečným kolem La ligy, v němž ho čeká derby s Getafe.

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a vítězi baráže C.

Fotbal dnes * Evropská liga * Slavia - AC Milán v TV * Liverpool - Sparta v TV

30. kolo
Články odjinud


Články odjinud