11. června 2015 • 18:16

Xavi promluvil o konfliktu s Neymarem: Nemůže si dělat, co chce!

Autor: pod
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Kdo je favoritem finále hokejové extraligy a jaké faktory mohou rozhodnout?
Zdrcený Trpišovský, Hranáč je teď NEJ stoper ligy. Co Svědík a plzeňská stopa?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Pohodové oslavy Barcelony, která získala tři trofeje v jedné sezoně, narušil konflikt hvězdných spoluhráčů. Na otevřeném autobuse se do sebe před lidmi pustili Xavi a Neymar. Zkušený záložník roztržku vysvětlil.



O co vlastně šlo? Hráči Barcelony projížděli na otevřeném autobuse mezi fanoušky, když se dostali Xavi a Neymar do krátké hádky. Španěl dokonce mladšího spoluhráče odstrčil s dlaní v jeho obličeji.

„Snažil se mi sundat boty a strkal mě, když jsem byl na okraji autobusu. Řekl jsem mu, že by toho měl nechat a soustředit se na naše fanoušky, kteří kvůli nám přišli,“ prozradil Xavi.

„Je v pořádku, když si dá čtyři pět piv, ale tyto akce se dělají pro fanoušky. Je to příležitost poděkovat jim za podporu. Nemůže si dělat, co chce,“ poučil legendární záložník Brazilce.

VIDEO | Xaviho konflikt s Neymarem během oslav

Navíc nešlo o první Neymarův problém v posledních týdnech. V závěru pohárového finále zase provokoval soupeře z Bilbaa.

„Tyto věci se akceptují v Brazílii, ale tady se musíte naučit, jak vyhrávat i prohrávat,“ řekl Xavi. Je to vynikající hráč, který tvrdě pracuje, ale občas by si to měl více uvědomovat,“ dodal na Neymarovu adresu.

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a vítězi baráže C.

Fotbal dnes * Evropská liga * Slavia - AC Milán v TV * Liverpool - Sparta v TV

31. kolo
Články odjinud


Články odjinud