25. června 2015 • 11:13

Hádky v Realu! Ramos a Casillas chtějí pryč. Ronaldo odejde za rok?

Autor: pod
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Dresy repre? Neurazí, ale žádná sláva. Konečně zajímavé nápady, ale sráží je…
Dostál: Moc se mi líbí Kovář. Staňkovi pomohla Slavia, kdo ale jako trojka?
VŠECHNA VIDEA ZDE

V Realu Madrid se chystají velké změny. Prezident Florentino Pérez jde proti největším hvězdám a ty žádají odchod. Zkušený šéf naštval většinu týmu odvoláním trenéra Carla Ancelottiho i dalšími kroky. Již toto léto by mohli tým opustit kapitán Iker Casillas i jeho zástupce Sergio Ramos. Za rok dokonce hvězdný Cristiano Ronaldo.



Není žádným tajemstvím, že kabina Realu Madrid stála za trenérem Carlem Ancelottim. Ti nejzkušenější hráči se dokonce vypravili za Pérezem, aby mu to řekli osobně. Jenže tvrdý boss na ně nedal. Italského stratéga odvolal a přivedl Rafaela Beníteze.

Tímto krokem si znepřátelil Cristiana Ronalda . Největší hvězda týmu podle španělských médií uvažuje o tom, že by změnila dres. Ovšem až za rok. Portugalec chce totiž překonat všechny střelecké rekordy Realu a na to mu bude jedna sezona nejspíš bohatě stačit.

Už nyní vyhlíží přestup stoper Sergio Ramos . Španěl se již několik měsíců nemůže dohodnout na nové smlouvě, jednání drhnou na platových požadavcích. A Ramosovi údajně došla trpělivost.

Obránce měl včera schůzku s vedením Realu, na které měl žádat, aby se klub začal zabývat nabídkami na jeho přestup. O Ramose hodně stojí Manchester United, jenž by ho rád zahrnul do výměnu za brankáře De Geu. Plat slibuje královský.

Aby toho nebylo málo, na odchodu je i legendární Iker Casillas . Přestože prožil velmi dobrou sezonu, stal se obětním beránkem neúspěchu. Pérezův hlavní přestupový cíl je navíc jiný španělský gólman - již zmiňovaný David de Gea.

Casillas určitě nebude chtít dělat De Geovi dvojku. Hlavním důvodem je pozice v reprezentaci. Tam je totiž zkušený gólman stále jedničkou a přeje si, aby to zůstalo až do EURO 2016 ve Francii. Kdyby ho De Gea posadil v Realu, pravděpodobně by se tak stalo i národním týmu.

Zdá se, že Florentino Pérez se s tím smířil. Jako obvykle ale nehodlá ustoupit. Udělal to tak i minulý rok, když musel odejít Ángel di María, který měl stejně jako Ramos příliš vysoké finanční požadavky.

Přestupové léto bude v Realu ještě divočejší než obvykle. A fanoušci si asi budou muset zvyknout na nové lídry.

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a vítězi baráže C.

Fotbal dnes * Evropská liga * Slavia - AC Milán v TV * Liverpool - Sparta v TV

30. kolo
Články odjinud


Články odjinud