28. června 2015 • 21:30

Ronaldo na odchodu z Realu? Z nej klubu neodcházím, hlásí CR7

Autor: dvo
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Zábranský? Zbrojovku řídit nebude, fotbal jde mimo něj, Kometa je srdcovka
Zimák: Vrána přiletěl nečekaně. Proč by MS mělo klapnout?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Rozhovory v posledních měsících nedával. S médii nekomunikoval. Nyní ale Cristiano Ronaldo vystoupil z ústraní a promluvil. „Z Realu Madrid neodcházím. Naopak. Těším se na další sezonu v tom nejlepším klubu,“ utnul Ronaldo pro portugalský deník Bola jakékoliv spekulace o jeho možném odchodu z Madridu.



V posledních týdnech se to kolem kádru Realu hemží samými spekulacemi. Ramos, Casillas, Ronaldo…Ti všichni se chystají odejít, neslo se fotbalovým prostředím.

Za vším údajně byla změna trenéra a příchod Rafaela Beníteze, kterého si rada starších nepřála. Spekulovalo se také o velmi chladném vztahu Garetha Balea s CR7. Nyní ale držitel Zlatého míče porušil své ultimátum a vydal médiím prohlášení. Fanouškům dal jasně najevo, jak se situace má.

„Jsem v Realu velmi šťastný a těším se na příští sezonu plnou úspěchů. Jsem v nejlepším klubu na světě a chci znovu vyhrávat,“ řekl kanonýr „bílého baletu“ pro portugalský plátek.

Dále ještě třicetiletý fotbalista dodal. „Dosud jsem během své dovolené s žádnými médii nemluvil. Promluvil jsem pouze proto, abych vyvrátil tyto nepravdivé spekulace o mém odchodu a aby mi bylo dopřáno trochu klidu. Chtěl bych jen říct, že já a Real Madrid spolu nemáme žádný problém.“

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

33. kolo
Články odjinud


Články odjinud