13. července 2015 • 09:57

Casillas se loučil v slzách. A Real? Přestal ho sledovat na Twitteru!

Autor: pod
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Je nedotknutelnost Třince pryč? Dynamo a Spartu táhnou schovaní lídři. Překvapí Litvínov?
Spor o Kováče: kouč budoucnosti a opravdová trefa, nebo jen bublina?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Legendární brankář a jedna z největších osobností historie Realu Madrid. To je bezesporu Iker Casillas. Jeho loučení s milovaným klubem po 25 letech tomu ovšem příliš neodpovídalo. Španělský mistr světa dal své sbohem sám na tiskové konferenci, Real se chvíli poté navíc dopustil trapasu na sociální síti.



Za první tým Realu debutoval v roce 1999. Od té doby se stal Iker Casillas nesmazatelnou součástí Realu Madrid. Když bylo potvrzeno, že po dlouhých letech klub opustí, čekalo se, že mu „Bílý balet“ připraví velkolepou rozlučku.

Jenže podle španělských médií si ji sám Casillas nepřál. Tedy alespoň ne v neděli, kdy už byli další hráči Realu na cestě do Austrálie. Bohužel pro veterána se přestup dříve vyladit nestihl.

A tak byl obraz Casillasova loučení pro fanoušky Realu poněkud smutný. Legendární gólman seděl sám na tiskové konferenci před desítkami novinářů. Dojetím měl problémy mluvit, část připraveného projevu pronesl v slzách.

Dojemné loučení Ikera Casillase s Realem Madrid se neobešlo bez slz
Dojemné loučení Ikera Casillase s Realem Madrid se neobešlo bez slz

Casillas každopádně všechny ujistil, že Real Madrid bude součástí jeho života i nadále. „Všude, kde budu chodit, budu křičet Hala Madrid,“ připomněla nová posila Porta tradiční pokřik fanoušků.

Jenže Real se podobně nezachoval. Na oficiálním účtu na sociální síti Twitter přestal svého kapitána hodinu po jeho rozloučení „followovat“ (sledovat, odebírat). Trapas, nad kterým se dobře pobavili fanoušci konkurenčních klubů. Ti madridští už nikoliv.

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a vítězi baráže C.

Fotbal dnes * Evropská liga * Slavia - AC Milán v TV * Liverpool - Sparta v TV

30. kolo
Články odjinud


Články odjinud