15. července 2015 • 16:37

Barca má problém. Posily Arda a Vidal nesmějí hrát ani v přípravě

Autor: pod
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Mám rád, když Ostrava žije Baníkem, říká Buchta. Je rychlejší než Tanko?
Rock vs. Cataloni. Liverpool proti Londýnu v Oktagonu
VŠECHNA VIDEA ZDE

Fotbalisté Arda Turan a Aleix Vidal si budou muset po přestupu do Barcelony na svou premiéru dlouho počkat. A to platí i o přátelských zápasech! FIFA totiž katalánský tým upozornila, že nové tváře nesmí nasadit v době trvání zákazu přestupů až do konce roku ani do přípravných utkání.



Barcelona dostala trest za přestupy mladých fotbalistů. Španělský velkoklub ovšem nakupovat může, čehož také v létě využil. Ze Sevilly přivedl pravého obránce či záložníka Aleixe Vidala a z Atlétika ofenzivního záložníka Ardu Turana.

Jenže obě posily mohou hrát za Barcelonu až po vypršení trestu, tedy od 1. ledna 2016. Ani jeden neplánuje hostování, několik měsíců bez zápasů chtějí využít k pořádné aklimatizaci. Trenér Luis Enrique navíc plánoval, že si zahrají v přípravných utkáních.

Ovšem nejnovější zprávy tyto plány pořádně nabouraly. Podle španělského deníku Cope již FIFA dala Barceloně jasně na vědomí, že trest platí i na přípravné zápasy. Arda Turan i Aleix Vidal si tak za Barcelonu do konce roku zahrají maximálně na tréninku.

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a vítězi baráže C.

Fotbal dnes * Evropská liga * Slavia - AC Milán v TV * Liverpool - Sparta v TV

32. kolo
Články odjinud


Články odjinud