17. července 2015 • 14:50

Místo Casillase Casilla. Real přivedl brankáře, De Gea přijde asi za rok

Autor: pod
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Hvězdy vyvedly partnerky: kdo dorazil na vyhlášení Fotbalisty roku?
PRVNÍ DOJEM ze čtvrtfinále: Motor se zlepšuje, ale dostává lekci, co Třinec umí
VŠECHNA VIDEA ZDE

Real Madrid už našel náhradu za odcházející legendu Ikera Casillase. Není jí ovšem David de Gea z Manchesteru United, nýbrž Kiko Casilla, jenž přichází z Espanyolu. Osmadvacetiletý gólman se vrací domů, je totiž odchovancem „Bílého baletu“.



O tom, že Real Madrid přivede Casillu, se již mluvilo delší dobu. Dnes se obě strany definitivně dohodly. Za brankáře, který v madridském klubu vyrostl, poslal Real Espanyolu 6 milionů eur (162 milionů korun).

„Taková příležitost se naskytne jednou za život. Jsem šťastný,“ svěřil se Casilla. „Není pro mě lehké opustit Espanyol, ale věřím, že to fanoušci pochopí,“ dodal španělský brankář, který už si připsal i jeden start za národní tým.

S příchodem Casilly ovšem nekončí snaha Realu přivést De Geu z United. Jen se nejspíš o rok posune. V létě 2016 totiž jednomu z nejlepších gólmanů světa vyprší v Anglii smlouva a bude volný. Real mu údajně už nyní slíbil bonus 5 milionů eur (135 milionů korun), pokud se mu za rok upíše.

Kika Casillu nyní každopádně čeká boj o místo jedničky s Keylorem Navasem.

 

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a vítězi baráže C.

Fotbal dnes * Evropská liga * Slavia - AC Milán v TV * Liverpool - Sparta v TV

29. kolo
Články odjinud


Články odjinud