15. srpna 2015 • 00:28

Senzace ve Španělsku! Bilbao zničilo hvězdnou Barcelonu 4:0

Autor: ČTK, iSport.cz
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Penalty ve šlágrech? Křapka měl proti Krejčímu namále, Chorý pádu přidal
Kdo je favoritem finále hokejové extraligy a jaké faktory mohou rozhodnout?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Fotbalisté Barcelony si uřízli pořádnou ostudu. V prvním utkání španělského Superpoháru senzačně prohráli na půdě Athleticu Bilbao 0:4. Katalánci, kteří nastoupili v silné sestavě v čele s Lionelem Messim, tak dostali už ve druhém zápase čtyři góly. Zatímco v Superpoháru UEFA proti Seville jich ale také pět dali, tentokrát zůstali v ofenzivě na nule. Odveta se hraje v pondělí.



Katalánci přitom ve středu získali Superpohár UEFA a měli v plánu zaútočit na zisk šesti trofejí v jediném kalendářním roce. Jenže při pokusu o pátou začíná jejich plán chátrat.

Bilbao se totiž favorita nezaleklo. Sice tradičně Barcelona držela míč, ale přes obranu domácích se nedostávala do zakončení, a tak mělo Bilbao více střeleckých pokusů.

Hned ve 13. minutě otevřel skóre obránce San José a po změně stran začal úřadovat Aduriz, který své tři branky vtěsnal mezi 53. a 68. minutu. Naopak v dresu Barcelony se žádná z hvězd v čele s Lionelem Messim neprosadila.

VIDEO | Parádní gól San Joseho proti Barceloně

První zápas fotbalového španělského Superpoháru:

Bilbao - Barcelona 4:0 (1:0)
Branky: 53., 62. a 68. Aduriz, 13. San José. Odveta se hraje v pondělí.

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a vítězi baráže C.

Fotbal dnes * Evropská liga * Slavia - AC Milán v TV * Liverpool - Sparta v TV

38. kolo
Články odjinud


Články odjinud