22. září 2015 • 18:15

Že nejdu do United? Plakal jsem štěstím, přiznal gólman Realu

Autor: ČTK, iSport.cz
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Nezmarova vize a Kaniovy peníze: nový Liberec. Co Kulenovič a Slavia?
Draft NFL bude honbou na quarterbacky, můžou být hvězdy i propadáky
VŠECHNA VIDEA ZDE

Brankáři Keyloru Navasovi se v létě hodně nechtělo z Realu Madrid do Manchesteru United. Kostarický fotbalista dokonce přiznal, že plakal štěstím, když v poslední přestupový den ztroskotala jeho výměna za Davida de Geu.



Dlouho očekávaný transfer s celkovou hodnotou 29 milionů liber (asi 1,1 miliardy korun) překvapivě padl kvůli tomu, že se potřebné dokumenty nestačily vyřídit do půlnoci 31. srpna, kdy ve španělské lize skončilo přestupové období. Oba brankáři tak zůstali ve svých dosavadních klubech.

"Když jsem v noci zjistil, že zůstávám, tak jsem plakal. Bylo to hodně emotivní, protože jsem nikdy nechtěl z Realu odejít. Madrid je můj domov," řekl Navas rozhlsové stanici Cadena COPE.

Sám byl připravený "Bílý balet" už po roce opustit, s United měl podepsanou smlouvu a chystal se odletět do Anglie. "Můj agent mi řekl, abych byl v pohotovosti na telefonu. Sice jsem ještě nenastoupil do letadla, ale už jsem na něj čekal. Říkal jsem si, že pokud si bůh přeje, abych odešel z Madridu, tak to bude nejlepší. On to však nechtěl, takže jsem pořád tady," prohlásil osmadvacetiletý reprezentační gólman.

V Realu se po letním odchodu dlouholeté opory Ikera Casillase do Porta stal jedničkou. Bývalému brankáři Levante se zatím daří výborně, v pěti soutěžních zápasech nové sezony ani jednou neinkasoval. "Chci v Madridu napsat vlastní příběh a v tomto ročníku vyhrát úplně všechno. Máme se ještě v čem zlepšit, ale jsme na dobré cestě," dodal Navas.

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

33. kolo
Články odjinud


Články odjinud