22. října 2015 • 10:09

Korupce v El Clásiku? Pomezní sudí tvrdí, že se ho snažili ovlivnit

Autor: tej
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Zimák k play off NHL. Lener i analytik tipují postup Bostonu. V čem se Nečas blíží Pastovi?
Mám rád, když Ostrava žije Baníkem, říká Buchta. Je rychlejší než Tanko?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Ve Španělsku řeší možný korupční skandál. Jeden z pomezních sudích, který měl pískat nadcházející duel mezi Realem Madrid a Barcelonou, tvrdí, že se ho snažili ovlivnit. Zápas, který se má hrát až za měsíc, tak možná čelí obrovskému skandálu už nyní.



Nejdříve měl za pomezním rozhodčím zajít hlavní rozhodčí, který mu řekl, že má v utkání nadržovat Realu Madrid. Když odmítl, zavolal mu prý později Jose Angel Jimenez Munoz de Morales, člen výboru rozhodčích. Ten na něj prý vyvinul další tlak, aby poškodil Barcelonu. Dokonce mu údajně vyhrožoval koncem kariéry.

Morales však jakékoliv obvinění popírá: "Nemám tušení odkud tahle tvrzení pocházejí. Je to jako z Kafkova románu," řekl v rozhovoru pro španělská média. "Zatím to nebudu nijak komentovat," dodal.

Samotný rozhodčí, který podle svého tvrzení měl ovlivnit jeden z největších fotbalových zápasů světa, zůstává kvůli svému bezpečí v anonymitě. Vše je zatím v šetření španělské policie. Samotný zápas se má odehrát 21. listopadu na půdě Realu Madrid.

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a vítězi baráže C.

Fotbal dnes * Evropská liga * Slavia - AC Milán v TV * Liverpool - Sparta v TV

38. kolo
Články odjinud


Články odjinud