17. listopadu 2015 • 04:25

Rána pro Španělsko? Real možná prodá Ronalda, Messiho láká Anglie

Autor: pod
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Je nedotknutelnost Třince pryč? Dynamo a Spartu táhnou schovaní lídři. Překvapí Litvínov?
Spor o Kováče: kouč budoucnosti a opravdová trefa, nebo jen bublina?
VŠECHNA VIDEA ZDE

To by byla pro celou španělskou ligu velká rána. Dvě její hlavní tváře, kanonýr Realu Cristiano Ronaldo a střelec Barcelony Lionel Messi, by mohly po sezoně zamířit jinam. Madridský klub totiž zvažuje prodej své hvězdy, argentinského kouzelníka pak zase láká anglická Premier League a pořádný balík peněz.



Ronaldo: Hádka s prezidentem?

Cristiano Ronaldo se v posledních týdnech na hřišti trápí a neskrývá velkou rozladěnost. „Hrajeme příliš defenzivně,“ prohodil naštvaný po prohře v Seville ke spoluhráči Sergiu Ramosovi. „S tímto trenérem nic nevyhrajeme,“ měl zase říct prezidentovi Realu Florentinu Pérezovi.

Portugalec tak evidentně není spokojený s Rafaelem Benítezem, který tým vede od léta. Jenže svým postojem šéfa klubu naštval, Pérez totiž naopak španělského kouče podporuje. A zdaleka to nebyla první věc, která ho rozzuřila.

Podle madridského deníku AS vztahy mezi Ronaldem a Pérezem výrazně ochladly. Nekompromisní prezident „Bílého baletu“ tak dokonce zvažuje, že svou hvězdu v létě prodá. Francouzské PSG by mohlo nabídnout až 100 milionů eur (2,7 miliardy korun). A na to by Real údajně slyšel.

Messi: Přestup do Arsenalu?

Lionel Messi v Barceloně problémy jako Ronaldo neřeší. Stále je nedotknutelnou hvězdou, kterou chtějí v klubu za každou cenu udržet. Nejlépe do konce kariéry. Jenže, také je tu lákadlo jménem Premier League.

Argentinský fotbalista podle informací ze Španělska přestup zvažuje. A ze všech anglických týmů by preferoval Arsenal. Potká se na hřišti s Petrem Čechem? To závisí především na tom, jak moc bude londýnský klub ochotný sáhnout do pokladny.

Messi by totiž na odchod z Barcelony přistoupil jen v případě nabídky, která nemá obdoby. Představoval by si plat 600 tisíc liber (22,8 milionu korun) týdně. Tím by se stal s přehledem nejlépe vydělávajícím fotbalistou planety.

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a vítězi baráže C.

Fotbal dnes * Evropská liga * Slavia - AC Milán v TV * Liverpool - Sparta v TV

30. kolo
Články odjinud


Články odjinud