20. listopadu 2015 • 18:29

Překvapení! Fanoušci Barcelony NECHTĚJÍ Messiho v El Clásiku

Autor: pod
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Nezmarova vize a Kaniovy peníze: nový Liberec. Co Kulenovič a Slavia?
SESTŘIH: Everton - Liverpool 2:0. Překvapení v Merseyside derby, Reds se vzdaluje titul
VŠECHNA VIDEA ZDE

Již v sobotu vypukne slavné El Clásico a stále není jisté, zda se ho bude moci od začátku zúčastnit hvězdný Lionel Messi. Že se fanoušci Barcelony modlí, aby byl stoprocentně připraven a mohl hrát? Omyl. V hlasování katalánského deníku Sport si většina přála, aby Argentinec začal na lavičce.



Barcelona i bez Messiho válela, neuvěřitelně se rozjelo duo Neymar a Luis Suárez. Hlavně díky jejich gólům vede katalánský klub ligu o tři body před Realem Madrid. Právě s ním se v sobotu utká.

Zápas, který je považován za duel podzimu, nenechává nikoho v klidu. A fanoušci řeší již několik dní zásadní otázku. Bude moci nastoupit uzdravený Lionel Messi od začátku, nebo zůstane jen na lavičce jako žolík?

Fanoušci Barcelony, kteří hlasovali v anketě tamního deníku Sport, zvolili překvapivě druhou možnost. Do rozjetého týmu nechtějí evidentně zasahovat. Hned 79% z nich si tak přeje, aby Messi začal El Clásico jako náhradník. Zbylých 21% ho chce vidět v základu.

Jak nakonec zapeklitý rébus trenér Barcelony Luis Enrique vyřeší? Podle informací španělského Sportu to bude především na Messim.

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

38. kolo
Články odjinud


Články odjinud