6. prosince 2015 • 15:13

Průšvih! Suárez šlápl na obránce, ten ukázal krvavý šrám

Autor: pod
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Je nedotknutelnost Třince pryč? Dynamo a Spartu táhnou schovaní lídři. Překvapí Litvínov?
Spor o Kováče: kouč budoucnosti a opravdová trefa, nebo jen bublina?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Vynikající útočník, který střílí góly s železnou pravidelností. Ale také fotbalista průšvihář. To je Luis Suárez z Barcelony. V posledním utkání znovu ukázal obě tváře. Svůj tým sice poslal do vedení, ale ještě předtím šlápl úmyslně na nohu obránci domácích Aymenu Abdennourovi. Trestu unikl jen díky tomu, že rozhodčí situaci neviděl.



Kontroverzní moment se stal v 50. minutě zajímavého utkání, ve kterém Valencia s Barcelonou držela krok. Stav byl 0:0. A hostující favorit mohl mít velký problém.

Útočník Barcelony Luis Suárez se totiž dostal do hádky se stoperem Valencie Aymenem Abdennourem a následně mu zcela úmyslně šlápl na nohu. Navíc si ještě stoupl tak, aby soupeřův nárt zatížil celou vahou svého těla. Abdennour se sesunul k zemi.

VIDEO | Suárez úmyslně šlápl na nohu protihráči

Suárez měl velké štěstí, že byl rozhodčí otočený jiným směrem. Za tento zkrat mohl být totiž klidně vyloučen a těžko by se mohl divit. Je každopádně možné, že uruguayský reprezentant bude potrestán dodatečně.

V utkání každopádně Suárez pokračoval a Barcelonu poslal v 59. minutě do vedení 1:0. I tato situace vzbudila velké emoce, útočník byl totiž před svým gólem v těsném ofsajdu. Trefu mu nicméně sudí uznali a Suárez tak zaznamenal 19. gól v sezoně.

Barcelona se přesto nakonec radovat nemohla. Valencia totiž v závěru vyrovnala na 1:1 a zastavila tak sérii šesti výher katalánského týmu. Ten teď navíc bude trnout, zda jeho útočná hvězda nedostane trest.

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a vítězi baráže C.

Fotbal dnes * Evropská liga * Slavia - AC Milán v TV * Liverpool - Sparta v TV

30. kolo
Články odjinud


Články odjinud