10. prosince 2015 • 20:47

Real si Španělský pohár stejně nezahraje. S odvoláním neuspěl

Autor: ČTK
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Zábranský? Zbrojovku řídit nebude, fotbal jde mimo něj, Kometa je srdcovka
Zimák: Vrána přiletěl nečekaně. Proč by MS mělo klapnout?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Real Madrid neuspěl u Španělského fotbalové federace (RFEF) s odvoláním proti vyřazení z poháru za nasazení Denise Čeryševa, jenž měl stop za žluté karty. Podle agentury Reuters se klub nejspíš odvolá k další instanci.



Čeryšev nastoupil za Real minulý týden v základní sestavě v úvodním utkání 4. kola Španělského poháru proti třetiligovému Cádizu. Ruský záložník, jenž při výhře 3:1 vstřelil první gól, přitom letos na jaře ještě v dresu Villarrealu dostal třetí žlutou kartu v soutěži a byl v trestu.

Prezident Realu Florentino Pérez argumentoval, že klub ani hráče nikdo o suspendaci neinformoval, takže podle něj nebyla porušena pravidla. RFEF však Real ze soutěže vyřadila a udělila mu pokutu šest tisíc eur.

Po neúspěšném protestu u svazové komise se klub nejspíš odvolá k vládní Disciplinární komisi pro sport (TAD), jež zasedá většinou v pátek. Odveta pohárového duelu se měla hrát příští středu na Bernabéu.

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

33. kolo
Články odjinud


Články odjinud