4. ledna 2016 • 20:08

Změny v Realu! Zidane je novým trenérem, Benítez skončil

Autor: pod
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Zimák k play off NHL. Lener i analytik tipují postup Bostonu. V čem se Nečas blíží Pastovi?
Mám rád, když Ostrava žije Baníkem, říká Buchta. Je rychlejší než Tanko?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Je rozhodnuto. Trenér Rafael Benítez skončil na lavičce Realu Madrid. Důvodem jsou výsledky i špatné vztahy s mnoha hvězdami. Španělského kouče, který do madridského klubu přišel teprve v létě, nahradí legendární Francouz Zinedine Zidane.



Rafael Benítez vydržel v Realu pouze sedm měsíců. Hráče a fanoušky si získat nedokázal. A navíc za něj nemluví ani výsledky, hlavně ve velkých zápasech La Ligy „Bílý balet“ několikrát zklamal.

Poslední kapkou byla nedělní remíza 2:2 na půdě Valencie. Kvůli tomu Real ztrácí dva body na Barcelonu, která má navíc zápas k dobru, a čtyři body na Atlético Madrid.

Kromě špatných výsledků v domácí soutěži, nad kterými ční domácí debakl 0:4 od Barcelony, byly Benítezovi vyčítány vztahy s hráči. Španělský kouč měl za pouhých pár měsíců problémy s několika hvězdami v čele s Cristianem Ronaldem, Jamesem Rodríguezem, Sergiem Ramosem či Iscem.

I proto se Real rozhodl, že Benítez na lavičce skončí. Jeho nástupcem se stal Zinedine Zidane, naposledy kouč třetiligového béčka madridského klubu. Uznávaná legenda bude mít za úkol vrátit Real na výsluní.

„V první řadě chci poděkovat klubu a jeho prezidentovi za to, že mi dal šanci trénovat tento tým. Máme nejlepší klub na světě i nejlepší fanoušky na světě. Dám do toho srdce," řekl třiačtyřicetiletý bývalý vynikající záložník.

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a vítězi baráže C.

Fotbal dnes * Evropská liga * Slavia - AC Milán v TV * Liverpool - Sparta v TV

38. kolo
Články odjinud


Články odjinud