14. ledna 2016 • 21:29

Klopp chtěl Ödegaarda do Liverpoolu. Není na prodej, vzkázal Real

Autor: pod
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Je nedotknutelnost Třince pryč? Dynamo a Spartu táhnou schovaní lídři. Překvapí Litvínov?
Spor o Kováče: kouč budoucnosti a opravdová trefa, nebo jen bublina?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Do Realu Madrid přišel jako čerstvě šestnáctiletý supertalent za obrovské pozornosti. Norský fotbalista Martin Ödegaard španělský velkoklub upřednostnil před mnoha kluby z Premier League i Bayernem Mnichov. Jenže po velkém haló je najednou už několik měsíců ticho. Proto se spekuluje o Ödegaardově odchodu.



Ztratil snad Real v Ödegaarda důvěru? Ani náhodou. Madridský klub si mladé hvězdičky nadále hodně váží a považuje ho za budoucnost klubu.

V sedmnácti letech je ale pro norského talenta ještě brzo, aby patřil do sestavy prvního týmu Realu. Vedení klubu zároveň nechce, aby pouze vysedával na lavičce. A protože v létě zamítlo i možné hostování, hraje Ödegaard třetí ligu za béčko.

Je ovšem jasné, že tento stav nepůjde udržet dlouhodobě. Ambiciózní mladík bude postupně chtít víc a pokud z něj má být skutečně budoucí držitel Zlatého míče, musí se brzy začít prosazovat v první lize.

V nabitém kádru Realu to bude mít každopádně hodně těžké. Proto si na Ödegaarda dělal zálusk trenér Liverpoolu Jürgen Klopp, který je skvělou prací s mladými hráči proslulý. Jenže v tomto případě narazil.

Real ovšem Ödegaardův možný odchod okamžitě zamítl. „Není na prodej,“ vzkázal Liverpoolu a všem ostatním zájemcům. Podle informací španělského deníku Marca je s jeho vývojem spokojený.

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a vítězi baráže C.

Fotbal dnes * Evropská liga * Slavia - AC Milán v TV * Liverpool - Sparta v TV

30. kolo
Články odjinud


Články odjinud