17. ledna 2016 • 18:05

Dělovka i nůžky. Trio Realu BBC řádilo, Gijón zničilo za 12 minut

Autor: pod
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Sparta - Baník: Haraslín nádhernou ranou překonal Markoviče, 4:1!
Sparta - Baník: Drama na Letné! Ewertonův průnik zužitkoval Kubala, 4:3!
VŠECHNA VIDEA ZDE

Real Madrid zatím pod novým trenérem Zinedinem Zidanem šlape. A týká se to hlavně hvězdného útočného tria nazvaného BBC, tedy Karima Benzemy, Garetha Balea a Cristiana Ronalda. Názorně to předvedli v utkání s Gijónem, kdy se každý z nich trefil do 12. minuty a nebohého soupeře tak doslova zničili.



Pod Rafaelem Benítezem to nebylo ono, Real se na gól často hodně nadřel. Po změně trenéra je na hráčích vidět, že se uvolnili. A nejvíce na zmiňovaném triu BBC, což ve 20. kole La Ligy poznal Sporting Gijón.

7. minuta - Bale potvrdil formu

Výbornou formu nabral ještě pod Rafaelem Benítezem Gareth Bale. Zatímco ze začátku sezony se mu vůbec nedařilo, nyní střílí jeden gól za druhým. Gijón mu odolával jen sedm minut, pak se Velšan prosadil hlavou po rohovém kopu Toniho Kroose.

9. minuta - Ronaldova parádní rána

Uběhly jen dvě minuty od Baleova gólu a fanoušci Realu znovu slavili. Tentokrát je rozjásal trojnásobný držitel Zlatého míče Cristiano Ronaldo. A stálo to za to. Portugalec dostal míč od Benzemy za záda, parádní ranou z otočky ale nedal soupeřově brankáři šanci.

12. minuta - Benzemovy nůžky

Další paráda ryze z dílny BBC. Gareth Bale unikl po lajně a poslal do vápna Gijónu nebezpečný centr. Ronaldo na něj sice hlavou nedosáhl, ale to vůbec nevadilo. Za ním byl totiž připravený Karim Benzema a parádními nůžkami zvýšil na 3:0.

Ani to ale nebylo všechno. O dalších šest minut později si připsal po krásném přízemním centru Daniho Carvajala střelou z blízkosti druhý gól Cristiano Ronaldo. Čtyři minuty před koncem prvního poločasu pak svůj gólový účet zdvojnásobil také Benzema.

Přestože vedl Real o poločase 5:0, zasáhla ho i nepříjemná zpráva. V posledních vteřinách se totiž zranil Gareth Bale, který ze zápasu raději odstoupil a trio BBC se tak rozpadlo.

I kvůli tomu ve druhé polovině Real výrazně ubral na tempu, navíc později odstoupil i Karim Benzema. Domácí nakonec Gijón porazili 5:1.

Ronaldo se trefil v prvním poločase dvakrát
Ronaldo se trefil v prvním poločase dvakrát

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a vítězi baráže C.

Fotbal dnes * Evropská liga * Slavia - AC Milán v TV * Liverpool - Sparta v TV

32. kolo
Články odjinud


Články odjinud