1. března 2016 • 15:15

Hvězdný Ronaldo se omluvil za kritiku spoluhráčů. Myslel to jinak

Autor: ČTK
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Zimák k play off NHL. Lener i analytik tipují postup Bostonu. V čem se Nečas blíží Pastovi?
Mám rád, když Ostrava žije Baníkem, říká Buchta. Je rychlejší než Tanko?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Útočník Realu Madrid Cristiano Ronaldo se omluvil spoluhráčům za kritiku po sobotním prohraném derby s Atléticem (0:1). Portugalský fotbalista prohlásil, že pokud by všichni v týmu byli na jeho úrovni, "Bílý balet" by mohl vést španělskou ligu.



Ronaldo své kontroverzní televizní vyjádření záhy označil za nedorozumění s tím, že se nepovyšoval nad spoluhráče, ale myslel fyzickou úroveň a litoval absence zraněných opor. Jednatřicetiletý kanonýr se údajně nejprve omluvil hromadnou zprávou přes aplikaci WhatsApp a pak i osobně.

"Cristiano mluvil s každým včetně mě. Už je to minulost a všichni stojíme za ním. Problém je vyřešen a věříme, že nás to uvnitř stmelí," řekl novinářům trenér madridského týmu Zinédine Zidane.

Real po sobotní domácí porážce zřejmě definitivně přišel o šanci na španělský titul, protože po 26 kolech ztrácí ze třetího místa čtyři body na druhé Atlético a propastných dvanáct bodů na úhlavního rivala Barcelonu.

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a vítězi baráže C.

Fotbal dnes * Evropská liga * Slavia - AC Milán v TV * Liverpool - Sparta v TV

32. kolo
Články odjinud


Články odjinud