11. března 2016 • 20:24

Real už řeší letní přestupy: Sáhne do PSG, Juve i Bayernu!

Autor: dvo
Vstoupit do diskuse
0
  • Podívejte se na hráče, které sleduje Real MadridPodívejte se na hráče, které sleduje Real MadridFOTO: Koláž iSport.cz

    Štěstí přeje připraveným. A proto už Real Madrid dumá nad letní přestupovou politikou. Vedení španělského klubu analyzuje, které posile kdy končí smlouva, kolik kdo bude stát a zda je přestup do Madridu vůbec reálný. A jaké jména že se jedná? Tak třeba talentovaný stoper Evertonu John Stones, záložník Juventusu Paul Pogba či dva kanonýři z bundesligy Robert Lewandowski s Pierrem-emerickem Aubameyangem. Podívejte se, koho další má „bílý balet“ podle deníku Marca ve svém hledáčku.

  • David de Gea

    David de GeaFoto Reuters

    Pozice: brankář
    Věk: 25
    Klub: Manchester United
    Cena: 40 milionů eur

    Připomínat letní přestupovou ságu asi není třeba. Daleko zajímavější otázkou nyní je, zda Real vůbec De Geu potřebuje. V brance totiž předvádí skvělé výkony kostarický brankář Keylor Navas a důvod ke změně není třeba.

  • Marquinhos

    MarquinhosFoto Reuters

    Pozice: stoper
    Věk: 21 let
    Klub: PSG
    Cena: 30 milionů eur

    Je zřejmé, že Real bude muset podepsat středního obránce. Jeden šikovný se nachází ve francouzské lize. V 21 letech se brazilský obránce Marquinhos dokázal prosadit i přes velkou konkurenci Thiaga Silvy a Davida Luize v PSG, které si jde pro další titul. Velký zájem o něho má také Barcelona, která se ho snažila získat už v létě.

  • Aymeric Laporte

     

    Aymeric LaporteFoto Profimedia.cz

    Pozice: stoper
    Věk: 21
    Klub: Athletic Bilbao
    Cena: 50 milionů eur

    Obrovský talent. O jeho služby se zajímal Bayern, Barcelona i Manchester City. Baskický klub ale nabídky stále odmítá. Klauzule v jeho smlouvě činí 50 milionů eur. Pro Real, který nemá s penězi, by přestup neměl být problém.

  • John Stones

    John StonesFoto Reuters

    Pozice: stoper
    Věk: 21 let
    Klub: Everton
    Cena: 40 milionů eur

    Tři nabídky, které se postupně zvyšovaly, podala londýnská Chelsea a pokaždé Everton odpověděl ne. Dokonce i samoitný hráč požádal svůj klub o svolení k přestupu, ale jeho žádosti mu nebylo vyhověno. A tak dál stabilně hraje za Everton a jen otázkou dalšího přestupního období, kdo talentovaného mladíka uloví.

  • Ricardo Rodriguez

    Ricardo RodriguezFoto Profimedia.cz

    Pozice: krajní obránce
    Věk: 23 let
    Klub: Wolfsburg
    Cena: 50 milionů eur

    Švýcarský reprezentant patří k nejlepším levým bekům bundesligy. Už v lednovém termínu na něho Real poslal nabídku ve výši 40 milionů eur. Německý klub odmítl. Za svoji oporu prý požaduje o deset víc.

  • David Alaba

    David AlabaFoto Profimedia.cz

    Pozice: krajní obránce
    Věk: 23 let
    Klub: Bayern Mnichov
    Cena: 40 milionů eur

    Je mu teprve 23 let a už pětkrát ovládl anketu o rakouského hráče roku. V Bayernu mu končí smlouva v roce 2018 a spekuluje se, že jí neprodlouží. Nabízí se dva scénáře. Přestup do Realu či odchod s Pepem Guardiolou do Manchesteru City.

  • Paul Pogba

    Paul PogbaFoto EPA

    Pozice: záložník
    Věk: 22 let
    Klub: Juventus
    Cena: 80 milionů eur

    Hráč, kterého by si přál každý trenér. Juventus ho vnímá jako svůj drahokam, který ulovil z Manchesteru United a vybrousil pro své potřeby. Real rozhodně nebude jediným klubem, který po něm půjde.

  • Eden Hazard

    Eden HazardFoto Reuters

    Pozice: záložník
    Věk:  25 let
    Klub: Chelsea
    Cena: 52 milionů eur

    V minulém ročníku Premier League jeden z nejlepších hráčů. V tom letošním tápe a Chelsea by se klidně nebránila jeho odchodu v případu zajímavé nabídky. Dost často se jeho jméno spojuje právě s Realem.

  • Leroy Sané

    Leroy SanéFoto Profimedia.cz

    Pozice: křídlo, záložník
    Věk: 20 let
    Klub: Schalke
    Cena: 13 milionů eur (transfermarkt.de)

    Obrovský talent, což Real poznal i na vlastní kůži v osmifinále Ligy mistrů, když se utkal proti Schalke. Je s ním spojována také Barcelona. Dlouho se řešilo, zda má ve smlouvě výstupní klauzuli 37 milionů eur, ale vedení Schalke to popřelo.

  • Robert Lewandowski

    Robert LewandowskiFoto Profimedia.cz

    Pozice: útočník
    Věk: 27 let
    Klub: Bayern Mnichov
    Cena: 50 milionů eur

    Jeden z mála klasických útočníků, kterými Bayern v současné době disponuje a především aktuálně nejlepší střelec bundesligy. Na kontě má už 23 ligových branek. Otázkou zůstává, zda ho německý klub pustí. Smlouvu má až do roku 2019.

  • Pierre-Emerick Aubameyang

    Pierre-Emerick AubameyangFoto Profimedia.cz

    Pozice: útočník
    Věk: 26 let
    Klub: Borussia Dortmund
    Cena: 90 až 100 milionů eur

    Kometa bundesligy a lídr Borussie Dortmund. V aktuální sezoně nastřílel už 22 branek a šlape na paty polskému kanonýrovi Robertu Lewandowskimu. Gabonský reprezentant vyniká díky neuvěřitelné dynamice. Obecně patří mezi nejrychlejší hráče na světě.

  • Álvaro Morata

    Álváro MorataFoto Reuters

    Pozice: útočník
    Věk: 23 let
    Klub: Juventus
    Cena: 32 milionů eur

    V nabité konkurenci Realu se neprosadil a tak odešel do Juventusu, kde dostal daleko větší prostor a začal střílet branky. Madridský klub si však svého odchovance pojistil tím, že mu do smlouvy ukotvil částku, za kterou ho může zpětně odkoupit.  A to se podle všeho letos stane a 23letý útočník se po dvou letech vrátí zpátky na Santiago Bernabéu.

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

38. kolo
Články odjinud


Články odjinud