21. března 2016 • 18:35

Real poruší slib! Bale dostane super smlouvu, víc než má Ronaldo

Autor: dvo
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Je nedotknutelnost Třince pryč? Dynamo a Spartu táhnou schovaní lídři. Překvapí Litvínov?
Spor o Kováče: kouč budoucnosti a opravdová trefa, nebo jen bublina?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Real Madrid hodlá porušit své slovo a vzít Cristianu Ronaldovi výsadní postavení v královském týmu. Podle zpráv anglického deníku The Sun, prý vedení chce udělat nejlépe placeného fotbalistu Realu z Garetha Balea a nabídnout mu v přepočtu až 10 milionů korun týdně.



Když portugalský střelec podepisoval v září 2013 novou smlouvu s madridským klubem, měla v ní být kromě tučného platu (9,9 milionů týdně) ukotvena klauzule, že dokud bude působit v Realu, nikdo nebude pobírat větší gáži než on (Více si můžete přečíst ZDE>>>).

Jenže španělský velkoklub hodlá svůj slib, který dal Ronaldovi , porušit. Nejlépe placeným hráčem se má stát velšský křídelník Gareth Bale, pro kterého je nachystána smlouva, která se přehoupne přes 300 tisíc liber (10 milionů korun) týdně.

Cristiano Ronaldo zřejmě nebude mít ze smlouvy Balea radost
Cristiano Ronaldo zřejmě nebude mít ze smlouvy Balea radost

Real tímto krokem chce utnout spekulace o tom, že by Bale zamířil po sezoně zpátky na Ostrovy. Zálusk si na něj dělal především Manchester United, který o Balea stál už v roce 2013, kde velšský reprezentant zamířil z Tottenhamu do Realu.

Všechny však zajímá, jak na tuto událost zareaguje Ronaldo, který dal v minulosti už několikrát jasně najevo, že číslo jedna musí být v „bílém baletu“ pouze on. Například když v lednu ukázal server Football Leaks kupní smlouvu mezi Realem a Tottenhamem o transferu Garetha Balea, vyšlo najevo, že Bale byl o několik milionů dražší než CR7. Španělský klub to okamžitě popřel a primát nejdražší posily stále drží právě Ronaldo.

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a vítězi baráže C.

Fotbal dnes * Evropská liga * Slavia - AC Milán v TV * Liverpool - Sparta v TV

30. kolo
Články odjinud


Články odjinud