18. července 2016 • 16:32

Hádka kvůli Ödegaardovi. Zidane ho nechce, šéf Realu mu ho nařídil

Autor: tb
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Koubkův majstrštyk: Osm nul a LM pro Česko. Další krok: smlouva a boj o titul?
Rock vs. Cataloni. Liverpool proti Londýnu v Oktagonu
VŠECHNA VIDEA ZDE

Co je se zázračným dítětem Martinem Ödegaardem, kterého chtěl celý fotbalový svět? Zdá se, že kvůli hvězdičce začíná být ve slavném Realu Madrid pořádně dusno. Podle španělských médií byl právě mladičký Nor předmětem nepříjemné hádky mezi prezidentem královského klubu Florentinem Pérezem a trenérem Zinedinem Zidanem.



Předpovídala se mu velká budoucnost, jenže sedmnáctiletý ofenzivní záložník ve slavném klubu strádá. V béčku nijak nezáří a slavný Zidane , který vládne A týmu, o něj nestojí. Svědčí o tom fakt, že mladíčka nechtěl vzít ani na předsezonní trip do Kanady a USA.

Podle španělského deníku AS tak musel o účasti supertalentu v přípravě prvního týmu rozhodnout dominantní prezident klubu Florentino Pérez. To se samozřejmě kapacitě, jakou je Zidane, nelíbilo a podle spekulací médií mezi trenérem a prezidentem Realu vznikl velký konflikt.

Tak jako tak Ödegaard s týmem odjel a zlaté dítě fotbalu může být pro Zidaneho ještě větší přítěží. Ve smlouvě má totiž stanoveno, že minimálně pětkrát týdně musí trénovat s prvním týmem slavného klubu z Madridu.

Až příliš vřelý přístup prezidenta k norskému klenotu potvrdil i ve své knize někdejší trenér Bílého baletu Carlo Ancelotti. „Když Florentino Pérez koupí norského fotbalistu, tak vy to prostě musíte přijmout. To, že nastoupil za áčko, bylo také prezidentovo rozhodnutí. Možná z něj jednou bude nejlepší fotbalista světa, ale já se o to nestarám, protože mě se nikdo neptal. Celý přestup byl jen marketingový tah,“ napsal.

Nespornou kvalitu, která v mladičkém Norovi dřímá, bude tak moc v přípravě prokázat proti hvězdným soupeřům jako je PSG, Chelsea a Bayern Mnichov.

Ale co bude s mladým klenotem dál? Jednou z možností je i hostování v jiném klubu, kde by se mohl zlepšovat pro další fázi dospělé kariéry.

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a vítězi baráže C.

Fotbal dnes * Evropská liga * Slavia - AC Milán v TV * Liverpool - Sparta v TV

32. kolo
Články odjinud


Články odjinud