26. července 2016 • 11:45

Spiknutí v Barceloně? Chtějí se zbavit Messiho, tvrdí bývalý šéf

Autor: rou
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Hvězdy vyvedly partnerky: kdo dorazil na vyhlášení Fotbalisty roku?
PRVNÍ DOJEM ze čtvrtfinále: Motor se zlepšuje, ale dostává lekci, co Třinec umí
VŠECHNA VIDEA ZDE

Ve fotbalové Barceloně existuje spiknutí, které chce z katalánského velkoklubu vyštípat hvězdu číslo jedna, Lionela Messiho. Alespoň to prohlašuje bývalý prezident Joan Laporta. Tohle tvrzení se dobře poslouchá především Manchesteru City, kde věří, že pokud by Argentinec z Barcelony opravdu odešel, zamířil by právě k Citizens.



„Jsou tu určité síly, které chtějí, aby Messi už nebyl hráčem Barcelony,“ pravil Laporta tajemně pro Radio Katalánsko. Podle někdejšího šéfa se klub k Messimu také zachoval macešsky při jeho problémech s daňovými úniky, kdy si u soudu vyslechl podmínečný trest.

Fanoušek slaví! Doplaval k lodi Lionela Messiho...
Fanoušek slaví! Doplaval k lodi Lionela Messiho...

„Klub nechal na holičkách nejlepšího hráče v historii, nejlepšího hráče světa. Máme prezidenta a vedení, které ho nebylo schopné ani doprovodit, když byl svědčit u soudu,“ rozčiloval se Laporta.

Barcelona před časem oznámila, že se s Messim dohodla na nové pětileté smlouvě, nicméně žádné oficiální oznámení od té doby nepřišlo. Současný kontrakt mu vyprší v létě 2018.

Při zprávách o možném Argentincově odchodu z Camp Nou zbystřili šéfové Manchesteru City. Ti si sice myslí, že Messi Barcelonu nikdy neopustí, ale pokud by se něco zvrtlo a on opravdu odešel, jsou si celkem jistí, že by zamířil právě do Manchesteru.

Messi má skvělý vztah se současným trenérem Citizens Pepem Guardiolou z doby, kdy ho vedl v Barceloně, a přátelí se i s výkonným ředitelem Ferranem Sorianem a sportovním šéfem Txikim Begiristainem.

Argentinec je nyní shodou okolností v Anglii, ale přijel tam s Barcelonou trénovat na novou sezonu...

Vše o Lionelu Messim čtěte ZDE »

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a vítězi baráže C.

Fotbal dnes * Evropská liga * Slavia - AC Milán v TV * Liverpool - Sparta v TV

29. kolo
Články odjinud


Články odjinud