8. září 2016 • 04:20

S Ronaldem doma, na dovolené i EURO. Kdo je nejlepší kamarád hvězdy?

Autor: pod
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Je nedotknutelnost Třince pryč? Dynamo a Spartu táhnou schovaní lídři. Překvapí Litvínov?
Spor o Kováče: kouč budoucnosti a opravdová trefa, nebo jen bublina?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Jeho jméno nejspíš neznáte, ale jeho tvář ano. Řeč je o nejlepším kamarádovi Cristiana Ronalda, který mu zároveň dělá osobního manažera. Portugalec Ricky Regufe, který zabalil fotbalovou kariéru už ve svých jedenadvaceti letech, se stal pro hvězdu Realu Madrid důležitým společníkem. Proč? A jak?



Cristiano Ronaldo a Ricky Regufe se poprvé potkali v roce 2003. O šest let starší Regufe totiž ukončil fotbalovou kariéru a začal se věnovat sportovnímu marketingu. Toho využila firma Nike a začala s ním spolupracovat.

Tak se dnes sedmatřicetiletý chlapík dostal poprvé k Ronaldovi. Oba si hned sedli a starší kamarád pak tehdy fotbalistovi Sportingu Lisabon pomohl k první smlouvě s Nike. Jak dobře víme, dnes je Ronaldo její hlavní fotbalovou tváří.

Regufe s Ronaldem si začali být hodně blízcí a tohle přátelství vydrželo. Z Regufeho, který nadále pracuje také pro Nike, se tak stal osobní manažer hvězdy Realu Madrid. To znamená, že Ronaldovi pomáhá s profesionálním životem mimo fotbal.

„Je to náročná práce, ale Regufe ji dělá s obrovským nadšením, protože pracuje pro nejlepšího kamaráda. Pomáhá mu se sponzory a také se společně připravují na to, co budou dělat, až Ronaldo ukončí kariéru,“ tvrdí zdroj britského deníku Daily Mail.

Cristiano Ronaldo a Ricky Regufe jsou spolu prakticky všude
Cristiano Ronaldo a Ricky Regufe jsou spolu prakticky všude

Regufe je ale evidentně pro Ronalda mnohem více než spolupracovník. S jedním z nejlepších fotbalistů všech dob je takřka v denním kontaktu. Vidět ho tam můžete s Ronaldem na zápasech, na dovolené, při hraní pokeru či při večeři u Portugalce doma v Madridu. Tam ostatně tráví hodně času.

Nemohl chybět ani na EURO ve Francii, kde byl dokonce se speciální akreditací členem realizačního týmu. Mohl tak s Ronaldem oslavovat triumf ihned po konci finále přímo na trávníku.

Zajímavé ovšem je, že přestože se Regufe objevuje na spoustě fotek, kterými Ronaldo velmi aktivně zásobuje své sociální sítě, nikdo ho pořádně nezná. Rozhovory totiž zásadně odmítá. Proč?

Regufe totiž moc dobře ví, že je pro média velkým lákadlem. Mimo Ronaldovu rodinu s ním totiž tráví nejvíce času a tak o hvězdě s miliony fanoušků po celém světě ví spoustu věcí, na kterých by si bulvár smlsl. To ale nejlepší kamarád „CR7“ v žádném případě nechce. Své soukromí si tak striktně střeží, pozornost nechává Ronaldovi. I proto vypadá jejich přátelství hodně pevné.

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a vítězi baráže C.

Fotbal dnes * Evropská liga * Slavia - AC Milán v TV * Liverpool - Sparta v TV

30. kolo
Články odjinud


Články odjinud