22. září 2016 • 10:37

Strach o Ronalda. O tyčku si poranil koleno, vztekle bušil do trávy

Autor: dvo
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Zimák k play off NHL. Lener i analytik tipují postup Bostonu. V čem se Nečas blíží Pastovi?
Mám rád, když Ostrava žije Baníkem, říká Buchta. Je rychlejší než Tanko?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Naběhl si na parádní přihrávku, stačilo už jen doklepnout míč do branky a rozhodnout duel proti Villarrealu (1.1). Místo toho všem fanouškům Realu a především domácí hvězdě Cristianu Ronaldovi pořádně zatrnulo. Při zakončení si přisedl koleno a narazil do tyče. Po bolestivém nárazu to s ním nevypadlo vůbec dobře a zdálo se, že 31letý Portugalec přemýšlí o střídání. Nakonec zápas dohrál, ale zvrátit ho ve prospěch Realu nedokázal.



Po pauze, kterou zapříčinilo zranění ve finále EURO 2016 ve Francii, se portugalská hvězda opět začíná dostávat do své formy. Po návratu do plného nasazení odehrál Ronaldo 90 minut v Lize mistrů a v lize po 65 minutách s Espanyolem přidal i celé utkání ve středu proti Villarrealu. Jenže nechybělo mnoho a byl opět na marodce.

V 61. minutě si Ronaldo ve vápně naběhl na přihrávku obránce Daniela Carvajala, ale jen těsně ji minul. Místo důležitého gólu pro madridský klub, tak přišel tvrdý náraz. Ronaldo se po dojezdu na mokrém trávníku sklouzl a zastavil se až o tyčku branky Villarrealu. Brankovou konstrukci přitom trefil přímo kolenem, kvůli kterému vynechal celou letní přípravu a čtyři soutěžní utkání Realu.

Real Madrid – Villarreal: Carvajal vybídl Ronalda ke gólu, Portugalec však narazil do tyčky
Video se připravuje ...

Jednatřicetiletý Portugalec okamžitě nasadil bolestivou grimasu a držel se za poraněné levé koleno. Vztekle praštil do země a výmluvným pohledem sledoval lavičku. Střídání se však nekonalo. Ronaldo odklusal zpátky na polovinu hřiště a snažil se ránu rozběhat.

Nakonec mohl celé utkání rozhodnout. A to hned dvakrát. První velká šance přišla v 89. minutě. A znovu u toho byl obránce Carvajal, který našel Ronalda zpětnou přihrávkou v pokutovém území, ale prudká střela zamířila přímo do rukavic brankáře Villarrealu Sergia Asenja.

Poslední šanci na zvrat dostal Real v 93. minutě. Po faulu před pokutovým územím nařídil sudí González standardní situaci ve prospěch domácích. Postavil se k ní právě Ronaldo a prudkou střelou doprostřed branky ohrozil Asenja. Těsně před brankářem Villarrealu stačil míč nepříjemně odskočit od země, ale 27letý gólman si s ním poradil.

Real Madrid – Villarreal: Další tutovka! Ronalda vychytal Asenjo
Video se připravuje ...

Real Madrid – Villarreal: A Ronaldo na závěr. Asenjo si jeho přímý kop vychutnal
Video se připravuje ...

Ronaldo se po nárazu okamžitě svíjel v bolestech
Ronaldo se po nárazu okamžitě svíjel v bolestech

SESTŘIH La Ligy: Real Madrid CF – Villarreal CF 1:1
Video se připravuje ...

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a vítězi baráže C.

Fotbal dnes * Evropská liga * Slavia - AC Milán v TV * Liverpool - Sparta v TV

32. kolo
Články odjinud


Články odjinud