17. října 2016 • 13:57

Ronaldo je zpátky! Dal gól, krásně přihrál a předvedl „zidanovku“

Autor: pod
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Mám rád, když Ostrava žije Baníkem, říká Buchta. Je rychlejší než Tanko?
Rock vs. Cataloni. Liverpool proti Londýnu v Oktagonu
VŠECHNA VIDEA ZDE

Jen tak něco ho nepoloží. Útočník Realu Madrid Cristiano Ronaldo není v posledních týdnech v ideální formě, přesto nemůže být řeč o tom, že by snad na střílení gólů rezingoval. To dokázal v posledním utkání na půdě Betisu. Portugalec sice zahodil dvě obrovské šance, ale nakonec se gólu dočkal. A nejen toho.



Ronaldo prožívá nezvyklý vstup do La Ligy. Před duelem s Betisem měl bilanci čtyř zápasů a jen jednoho gólu. Navíc se na hřišti viditelně trápil. A vypadalo to, že to bude pokračovat i v sobotu.

Real sice zažil úvod snů, když ho už ve 4. minutě poslal proti Betisu do vedení stoper Raphaël Varane, ale pak přišlo Ronaldovo selhání. V obrovské šanci přestřelil prázdnou branku, trenér Zinedine Zidane naštvaně rozhazoval rukama.

Betis - Real Madrid: Ronaldo zahodil nemožné! Hvězda přestřelila prázdnou bránu
Video se připravuje ...

Jenže Portugalec se trápil dál, do zakončení se ne a ne dostat. Až přišla 45. minuta a roh Betisu. Že nechápete? Jen pár vteřin počkejte. Real totiž podnikl úžasný a neuvěřitelně rychlý brejk, Ronaldo se převtělil do role nahrávače a výbornou přihrávkou našel Pepeho. Ten ještě vyšperkoval na Isca a bylo to 4:0.

Betis - Real Madrid: Úchvatný brejk! Ronaldo našel Pepeho, ten vyšperkoval na Isca a bylo to 4:0
Video se připravuje ...

Tento moment jakoby nakopl i samotného Ronalda. Ve druhém poločase působil na hřišti mnohem živěji. Přesto se ještě jednou ukázalo, že ideální střeleckou formu teprve hledá, když netrefil z jasné pozice hlavou branku.

Betis - Real Madrid: Zase ne! Ronaldo zahodil další velkou šanci
Video se připravuje ...

Nebyl by to ovšem Ronaldo, kdyby to vzdal. A tak přišla 78. minuta, útočník Álvaro Morata poslal hvězdného spoluhráče do úniku a Portugalec už si tentokrát věděl rady. Před brankářem nezaváhal a proměnil.

Betis - Real Madrid: Ronaldo se konečně prosadil! Samostatný únik s přehledem zakončil
Video se připravuje ...

Na Ronaldovi bylo hned vidět, že gól hodně potřeboval. Přestože zvyšoval už na 6:1, následovala euforická oslava. Slavit mohli i fanoušci Realu, protože „bílý balet“ vyhrál v La Lize po třech remízách.

Ronaldo ale své příznivce zaujal během zápasu ještě jednou. To když předvedl, že se asi hodně učí od trenéra Zidana. V nouzi si totiž pomohl slavnou kličkou, které dnes neřekne nikdo jinak než „zidanovka“. Vyšla mu parádně.

Betis - Real Madrid: Ronaldo podle trenéra! Předvedl krásnou Zidanovku
Video se připravuje ...

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a vítězi baráže C.

Fotbal dnes * Evropská liga * Slavia - AC Milán v TV * Liverpool - Sparta v TV

38. kolo
Články odjinud


Články odjinud