24. října 2016 • 11:11

Ronaldo v krizi: Sobecky spálil šance, chtěl penaltu a Zidane i tak tleskal

Autor: dvo
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Hvězdy vyvedly partnerky: kdo dorazil na vyhlášení Fotbalisty roku?
PRVNÍ DOJEM ze čtvrtfinále: Motor se zlepšuje, ale dostává lekci, co Třinec umí
VŠECHNA VIDEA ZDE

Trápí se a nechce si pomoct. Cristiano Ronaldo zatím prožívá dost skromný vstup do sezony. V dresu Realu stihl pouze čtyři branky. Střeleckou smůlu neprotrhl ani proti Bilbau (2:1), kdy měl hned několik velkých šancí. Ty však začíná řešit až příliš sobecky a jeho spoluhráči na to doplácí. Minimálně do tří velkých příležitostí se portugalský kanonýr v nedělním ligovém utkání dostal, ale pokaždé zvolil špatné řešení.



První šanci měl v 43. minutě po průniku Garetha Balea, ale CR7 míč v pokutovém území netrefil. Další příležitost přišla o dvě minuty později. Ronaldo si vedl míč z úhlu a nabíhali mu spoluhráči Karim Benzema a Isco. Portugalec však zvolil překvapivou střelu mezi nohy brankáře Bilbaa. Hostující Iraizoz si však dal pozor a jeho pokus chytil. Z toho už byl lehce vyvedený z míry i trenér Zinedine Zidane, který Ronaldovi s kamennou tváří zatleskal.

Real - Bilbao: Pochvala či ironie? Ronaldo zazdil tutovku, Zidane mu tleskal
Video se připravuje ...

Další Ronaldův moment přišel v 73. minutě, kdy se po kontaktu s obráncem v pokutovém území složil k zemi a dožadoval se penalty. Tu však hlavní sudí k jeho údivu odmítl a nechal hru plynout dál.

Real - Bilbao: Ronaldo se po kontaktu se soupeřem složil k zemi, penalta se však nepíská
Video se připravuje ...

Spravit chuť si rodák z Madeiry mohl alespoň v poslední minutě. Šikovně jej uvolnil Lucas Vázquez a Ronaldo už se řítil na samotného brankáře hostí.

Do toho mu přispěchali pomoci i spoluhráči Álvaro Morata a Toni Kroos, kteří by po Ronaldově přihrávce byli v daleko lepším postavení a takřka jistě by zakončovali do odkryté branky. Největší hvězda Realu však vzala zodpovědnost na sebe. A opět neúspěšně.

Real - Bilbao: Další selhání Ronalda. Místo přihrávky zazdil akci Realu
Video se připravuje ...

Ačkoliv mohl autor vítězné branky Álvaro Morata na svého spoluhráče naštvaný, že mu nepřihrál na jasný gól, po utkání se Ronalda zastal. „Je to stále ještě člověk, i když si myslíme, že díky svému umění pochází z jiné planety. Pokud je zvyklý střílet přes 70 branek za sezonu, má právo na to, aby mu to občas nevyšlo,“ uvedla letní posila Realu, která se vrátila z Juventusu a na kontě má stejný počet branek (4) jako Ronaldo.

Ten také některé fanoušky udivil svým chováním, když po Moratově vítězné brance zvedl ruku a skoro to vypadalo, jako kdyby chtěl signalizovat ofsajdové postavení svého spoluhráče. Vztyčená paže však mate. Španělská média přišla s vysvětlením, že se podobně Ronaldo choval už ve více případech, kdy se jen snažil ujistit od pomezního, že se o ofsajd nejednalo.

Jak si vedly hvězdy v 9. kole La Ligy? Messi zachránil Barcelonu, Ronaldo se trápil
Video se připravuje ...

Real - Bilbao: 2:1! První pokus Moratovi nevyšel, z dorážky už poslal Real do vedení
Video se připravuje ...

Real - Bilbao: Gólová přihrávka! Marcelo skvěle nacentroval, míč Ronaldovi těsně sebral obránce
Video se připravuje ...

Real - Bilbao: Neuvěřitelně rychlý Bale. Proletěl kolem obránce a hledal ve vápně Ronalda
Video se připravuje ...

Ronaldo gratuluje Karimu Benzemovi k vstřelené brance
Ronaldo gratuluje Karimu Benzemovi k vstřelené brance

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a vítězi baráže C.

Fotbal dnes * Evropská liga * Slavia - AC Milán v TV * Liverpool - Sparta v TV

29. kolo
Články odjinud


Články odjinud