30. října 2016 • 11:30

Za Real hrál JEDEN Španěl. Mladíky s formou nechává Zidane na lavičce

Autor: dvo
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Je nedotknutelnost Třince pryč? Dynamo a Spartu táhnou schovaní lídři. Překvapí Litvínov?
Spor o Kováče: kouč budoucnosti a opravdová trefa, nebo jen bublina?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Španělský klub bez španělských hráčů v sestavě. Tak by se dal charakterizovat Real Madrid v sobotním ligovém utkání na půdě Deportiva Alavés (4:1). Ačkoliv má trenér Zinedine Zidane v kádru široké možnosti a ve formě jsou Álvaro Morata, Lucas Vazquez či Marco Asensio, do sestavy „bílého baletu“ pronikl z domácích hráčů pouze Isco.



Největším španělským otloukánkem v Realu je v posledních týdnech útočník Álvaro Morata, který se do klubu vrátil po dvouletém angažmá v Juventusu, kde se rozehrál do takové formy, že se o něho strhla na evropské scéně pořádná mela. Španělský klub měl však předkupní právo za výhodnou cenu a s jeho návratem na Santiago Bernabéu neváhal.

Po vydařené přípravě, kdy se Moratovi dařilo, ale začal trenér Zinedine Zidane upřednostňovat zavedené trio BBC (Bale, Benzema, Cristiano Ronaldo). A to i přesto, že Morata už několikrát jako žolík z lavičky vstřelil gól, či dokonce rozhodl zápas.

Podobně tomu bylo i po jeho příchodu na hřišti Alavésu. V 67. minutě nahradil Karima Benzemu a v 84. minutě už parádně zužitkoval pas od Marcela.

Alavés – Real Madrid: 3:1 pro hosty! Morata udeřil po brejku
Video se připravuje ...

„Morata i Benzema si dnes vedli velmi dobře. Álvaro dal sice navíc gól, ale Benzema zase odvedl spoustu práce. V mých očích si oba splnili svoje,“ řekl o výkonech útočníků Realu Zidane.

Ten byl v posledních dnech pod značným tlakem a dokonce se ve španělských médiích spekulovalo, že by mohl posadit na lavičku Cristiana Ronalda po jeho špatných výkonech. Šanci by eventuálně dostal jeden ze španělského dua Vazquéz – Asensio, ale francouzský trenér Portugalce podržel a 31letý střelec se mu odvděčil hattrickem. Vazquéz se tak dostal na hřiště až v 87. minutě, kdy nahradil Garetha Balea.

Třetím španělským hráčem, který se dostal na hřiště, byl obránce Nacho. Toho však do hry pustila nepříjemnost Pepeho, který musel už v 24. minutě kvůli zranění střídat.

Běžné do sestavy Realu ze španělských hráčů patří obránci Daniel Carvajal a kapitán Sergio Ramos. První jmenovaný však v Alavésu pykal kvůli žlutým kartám, Ramos se zase zotavuje po zranění.

MATCH OVERVIEW LEGACY
29. 10. • 16:15
Deportivo Alavés
Deportivo Alavés
1:4
ONLINE
29. října
16:15
Real Madrid
Real Madrid
Góly

Domácí: 7. Deyverson

Hosté: 17. Ronaldo, 33. Ronaldo, 84. Morata, 88. Ronaldo

Sestavy

Domácí: Pacheco – Femenía, Alexis, Feddal, Carnero García, Hernández – Camarasa, García (62. Krstičić), D. Torres (84. Santos) – Deyverson, Méndez (67. Katai).

Hosté: Navas – Danilo, Pepe (24. Nacho Fernández), Varane, Marcelo – Kovačić, Kroos, Isco – Bale (87. L. Vázquez), Benzema (67. Morata), Ronaldo.

Náhradníci

Domácí: Santos, Espinoza, Ortolá, Toquero, Vigaray, Katai, Krstičić

Hosté: Fernández, Rodríguez, Casilla, Coentrão, Vázquez, Asensio, Morata

Karty

Domácí: Deyverson, D. Torres, Hernández, Femenía, Krstičić

Hosté: Bale

Rozhodčí

Sánchez Martínez

Stadion

Estadio de Mendizorroza (Vitoria-Gasteiz)

Alavés – Real Madrid: Hosté přišli o Pepeho. Zraněný stoper musel střídat
Video se připravuje ...

Real - Bilbao: 2:1! První pokus Moratovi nevyšel, z dorážky už poslal Real do vedení
Video se připravuje ...

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a vítězi baráže C.

Fotbal dnes * Evropská liga * Slavia - AC Milán v TV * Liverpool - Sparta v TV

30. kolo
Články odjinud


Články odjinud