20. listopadu 2016 • 15:11

Ukončil mu kariéru! Neymar ztrapnil soupeře, pak ho ale zmrazil brankář

Autor: rou
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Bořil v ofsajdu? Asi ano, ale žádný záběr není stoprocentní. Nejasná ČK pro Petráka
SESTŘIH: Boston - Toronto 2:3. Pastrňák dal první gól v play off, rozhodl ale Matthews
VŠECHNA VIDEA ZDE

Ukončil mu kariéru! Fotbaloví fanoušci se na internetu baví na účet obránce Málagy Roberta Rosalese, kterého si luxusně vychutnala hvězda Barcelony Neymar. Brazilec, kterému v útoku chyběli obvyklí parťáci Lionel Messi a Luis Suárez, ale také nevěřil vlastním očím, když jeho obří tutovku ve čtvrté minutě nastaveného času úžasně vychytal brankář Carlos Kameni. Barcelona tak s Málagou jen remizovala 0:0 a na vedoucí Real ztrácí čtyři body.



Bylo to klasické fotbalové „pojď sem, kam jdeš“, ovšem vytuněné fantastickou Neymarovou prací s míčem. Hvězdný Brazilec se při lehce přetaženém balonu do levého křídla tvářil celkem nezúčastněně a vše vypadalo, že si míč zpracuje někam směrem k rohovému praporku.

Barcelona - Málaga: Neymarova kouzla. Brazilec neskutečně vykoupal hostujícího obránce
Video se připravuje ...

Jenže po druhém dopadu na zem předvedl Neymar fotbalovou báseň: zády k soupeři si venezuelského obránce přes hlavu přehodil, a to tak dokonale, že Rosales neměl šanci reagovat a jen se bezmocně rozplácl na zádech na trávníku. „Neymar právě ukončil Rosalesovu kariéru,“ zhodnotil to za všechny jeden z fotbalových fanoušků.

Radost z povedeného kousku ovšem Neymarovi nevydržela moc dlouho. Byl to právě on, kdo v závěrečném zoufalém tlaku Barcelony sahal proti oslabenému soupeři za bezbrankového stavu po vítězném gólu.

Jenže jeho hlavičku, která mířila do téměř odkryté branky, zázračně vyškrábl kamerunský gólman Carlos Kameni. Neymarovi tak zbyly spíš jen oči pro pláč...

Barcelona - Málaga: Neuvěřitelný zákrok Kameniho! Ten vychytal tutovku Neymara
Video se připravuje ...

Jak si vedly hvězdy ve 12. kole La Ligy? Ronaldo řádil, Barca vyšla naprázdno
Video se připravuje ...

SESTŘIH La Ligy: Barcelona - Málaga 0:0. Domácí se bez Messiho neprosadili
Video se připravuje ...

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

33. kolo
Články odjinud


Články odjinud