3. prosince 2016 • 19:38

Real slavil remízu v Barceloně jako výhru. Ronaldo zaujal pózou

Autor: pod
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Bořil v ofsajdu? Asi ano, ale žádný záběr není stoprocentní. Nejasná ČK pro Petráka
SESTŘIH: Boston - Toronto 2:3. Pastrňák dal první gól v play off, rozhodl ale Matthews
VŠECHNA VIDEA ZDE

I remíza má někdy velkou cenu! Fotbalisté Realu Madrid vyrovnali na půdě Barcelony v poslední minutě na 1:1 a tak měl pro ně bod značnou hodnotu. „Bílý balet“ navíc prodloužil neporazitelnost na 33 zápasů a zůstal v čele La Ligy o šest bodů. Proto není divu, že v kabině byla vítězná nálada. To dokazuje i tradiční euforická fotka.



Na jaře vyhrál Real na půdě Barcelony 2:1 a přišla dnes již ikonická oslavná fotka, na které Cristiano Ronaldo ukázal svůj „pekáč buchet“. Tentokrát Portugalec zaujal svou novou pózou, kterou předvedl po gólu v madridském derby.

Na oko zamyšlený Ronaldo si tak znovu položil ruku na bradu. To jeho spoluhráči křepčili. Remíza 1:1 byla v tu chvíli skoro jako výhra. „Je to lepší než nic,“ usmál se kapitán a hrdina Sergio Ramos, který v závěru vyrovnal.

Kapitán Realu Madrid Sergio Ramos vyrovnal El Clásico v poslední minutě
Kapitán Realu Madrid Sergio Ramos vyrovnal El Clásico v poslední minutě

„Tým pracoval velmi dobře a tvrdě. V prvním poločase jsme doplatili na nízkou efektivitu. Nadále jsme ale tvrdě pracovali a v závěru jsme za to dostali odměnu,“ pokračoval španělský reprezentant.

Real si tak může hýčkat šestibodový náskok na druhou Barcelonu. „Je to odměna za to, jak od začátku sezony makáme. Je dobré, že to máme ve svých rukou, ale zase nesmíme bláznit. La Liga bude ještě dlouhá,“ zakončil Ramos.

Suárez: Měli jsme rozhodnout

V opačném táboře panovala úplně rozdílná nálada, přestože si oba týmy odnesly ze zápasu bod. „Ztratili jsme dva body. Vydali jsme ze sebe to nejlepší, ale oni udeřili v pravý čas,“ litoval střelec domácí branky Luis Suárez.

„Měli jsme hodně šancí. Pokud je ale nedokážete proměnit a utkání rozhodnout, tohle se vám stane,“ dodal smutný kanonýr.

Titul ale pochopitelně útočník Barcelony nevzdává. „Musíme být silní. Musíme pokračovat naplno a doufat, že Real ztratí nějaké body,“ tvrdil Suárez.

Sestřih La Ligy: Barcelona - Real Madrid 1:1. Ramos vyrovnal v poslední minutě
Video se připravuje ...

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

32. kolo
Články odjinud


Články odjinud