15. ledna 2017 • 04:30

Hysterie kolem Messiho? Odpověděl po svém, Suárez uklidňoval fanoušky

Autor: pod
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Spor o Kováče: kouč budoucnosti a opravdová trefa, nebo jen bublina?
Dresy repre? Neurazí, ale žádná sláva. Konečně zajímavé nápady, ale sráží je…
VŠECHNA VIDEA ZDE

Na extrémní pozornost je dávno zvyklý, ale v posledních dnech se kolem Lionela Messiho dějí hodně zvláštní věci. Nejdříve fanoušky vyděsily spekulace o tom, že Barcelona nebude mít na Argentincovu novou lukrativní smlouvu. Poté zase o své místo přišel jeden z funkcionářů klubu poté, co si „dovolil“ říct, že by Messi nebyl tak dobrým bez svých spoluhráčů. Do věci se vložil i prezident klubu. No a Messi? Ten odpověděl, jak je zvyklý - výkonem na trávníku.



Hned dvě kauzy propukly v týdnu kolem Lionela Messiho. Tak ve zkratce. Výkonný ředitel Oscar Grau promluvil o tom, že klub hledá peníze na Messiho novou smlouvu a že se musí chovat rozumně a podle pravidel. Tím naštval kabinu v čele s Luisem Suárezem.

Ještě více si zavařil další z klubových ředitelů Pere Gratacós. „Leo je nejdůležitějším hráčem, ale nebyl by tak dobrý bez Neymara, Suáreze a Iniesty,“ řekl. Reakce klubu byla překvapivá. Svého bývalého hráče za tento výrok okamžitě odvolalo.

Proč dostal vyhazov? Měl v tom prsty sám Messi? Na tyto otázky fanoušci asi jen tak odpověď nedostanou. Na to, jak je Argentinec pro Barcelonu důležitý, ji ale dostávají víkend co víkend. Tak jako naposledy proti Las Palmas.

Messi sice tentokrát nepředvedl trefu, která by aspirovala na gól měsíce, přesto to byl on, kdo dorážkou definitivně srazil odhodlaného soupeře. Argentinec zvyšoval na 2:0 a katalánský tým nakonec nasypal svému soupeři „bůra“.

Barcelona – Las Palmas: Gól! Varas neudržel střílený centr z levé strany a Messi dorazil míč do sítě – 2:0
Video se připravuje ...

Dva góly dal kanonýr Luis Suárez, který se opět na adresu svého spoluhráče vyjádřil hned po zápase. „Messi je velmi klidný, chce pokračovat v Barceloně. Klub ví, co má dělat,“ tvrdil útočník novinářům.

Do věci se raději vložil i prezident Barcelony Maria Bartomeu. „Chci všechny ujistit, že všechno je v pořádku. Messi chce v Barceloně zůstat a klub ho samozřejmě chce,“ prohlásil šéf Katalánců.

Celá Barcelona by se určitě radši než na spekulace ohledně Messiho možného odchodu soustředila na sportovní výkony. I přes jasnou výhru 5:0 nad Las Palmas stále na první Real ztrácí.

SESTŘIH La Ligy: Barcelona – Las Palmas 5:0. Domácí hvězdy řádily
Video se připravuje ...

Barcelona – Las Palmas: Messi si vybojoval faul a jeho zakroucený přímý kop z dobré pozice musel vyrazit Varas nad branku
Video se připravuje ...

TOP góly 18. kola La Ligy: Suárez zakončil krásnou akci, Jovetič srazil Real
Video se připravuje ...

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a vítězi baráže C.

Fotbal dnes * Evropská liga * Slavia - AC Milán v TV * Liverpool - Sparta v TV

30. kolo
Články odjinud


Články odjinud