Tomáš Podvín
15. května 2017 • 04:58

Šílené góly! Nacho pálil, když Sevilla nehrála. Ronaldo vymetl šibenici

Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
SESTŘIH: Boston - Toronto 2:3. Pastrňák dal první gól v play off, rozhodl ale Matthews
Zima dohnal(a) Slavii, Trpišovského díl viny. Sparta má víc herní nadstavby
VŠECHNA VIDEA ZDE

Vyhráli 4:1, ale zadarmo nic nedostali! Fotbalisté Realu si museli tři body proti Seville pořádně vydřít. A pomohly jim k tomu zajímavé góly. Ten první rozvířil velké emoce v hráčích Sevilly, kteří si hodně stěžovali u hlavního sudího. Třetí zase rozproudil krev v žilách domácím fanouškům, protože hvězdný Cristiano Ronaldo se trefil naprosto luxusně. I poslední trefa stála za to, tentokrát v podání Toniho Kroose.



Nacho využil situace

Velmi zajímavý a zároveň sporný moment zápasu nastal už v 10. minutě. Po jasném faulu dostal Real výhodu přímého kopu. Ve chvíli, kdy hráči Sevilly diskutovali a nesoustředili se na hru, se do míče naprosto nečekaně opřel obránce Nacho a poslal ho do sítě.

Hosté doufali, že rozhodčí gól neuzná. Vždyť hráči nehráli a brankář nechytal! Jenže sudí ukázal na půlku. Před rozehráním přímého kopu si totiž neukazoval na píšťalku a tudíž mohl obránce Realu rozehrát. 1:0.

Real Madrid - Sevilla: To se nevidí! Hosté nehráli, domácí Nacho nečekaně rychle rozehrál přímák a otevřel skóre
Video se připravuje ...

Ronaldův supergól

Několik minut po Nachovi se trefil také již mnohem tradičnější střelec Cristiano Ronaldo. Portugalec měl ale snadnou práci, míč dorazil do prázdné branky. Sevilla se ale nevzdala. Na začátku druhé půle snížila na 1:2 a bylo to drama.

To ukončil až znovu Ronaldo. A tentokrát střílel z velmi těžké pozice. Útočník Realu se ale do míče opřel parádně levačkou a vymetl luxusně šibenici. Není divu, že on, jeho spoluhráči, trenér Zidane a konečně i zaplněný stadion vybouchli nadšením.

Real Madrid - Sevilla: Luxusní trefa! Ronaldo se opřel do míče levačkou a z těžké pozice vymetl šibenici
Video se připravuje ...

Parádní akce v závěru

Real si tak mohl závěr utkání užívat. A činil tak naplno. Po nádherné akci zvýšil na konečných 4:1 hezkou střelou šajtlí k tyči domácí záložník Toni Kroos. To už panovala na Santiago Bernabéu totální euforie.

Real Madrid - Sevilla: Hotovo! Nacho našel Kroose, ten poslal míč k tyči a domácí vedou 4:1
Video se připravuje ...

A borci v bílých dresech si to vychutnávali. Každou jejich přesnou přihrávku doprovázel nadšený aplaus fanoušků. A to především při úžasné akci, při které se Real dostal od gólmana Navase přihrávkami na jeden až dva doteky do velké šance.

I když ji Marco Asensio neproměnil, domácí fanoušci museli být spokojení. Real porazil nepříjemnou Sevillu 4:1 a má nadále titul ve svých rukou.

Real Madrid - Sevilla: Neskutečná akce! Domácí se od gólmana na jeden dotek dostali do tutovky, Asensio ale nedal
Video se připravuje ...

Jak si vedly hvězdy La Ligy: Neymar zazářil hattrickem, Ronaldo vymetl šibenici
Video se připravuje ...

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a vítězi baráže C.

Fotbal dnes * Evropská liga * Slavia - AC Milán v TV * Liverpool - Sparta v TV

38. kolo
Články odjinud


Články odjinud