8. listopadu 2008 • 12:07

Van Nistelrooij může chybět až do ledna

Autor: ČTK
TOP VIDEA
Kdo je favoritem finále hokejové extraligy a jaké faktory mohou rozhodnout?
Zdrcený Trpišovský, Hranáč je teď NEJ stoper ligy. Co Svědík a plzeňská stopa?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Nizozemský útočník ve službách Realu Madrid Ruud van Nistelrooij si poranil pravé koleno a podle některých informací by mohl na trávníku chybět až do ledna.



Kvůli problémům s vnějším meniskem byl střídán v utkání Ligy mistrů proti Juventusu. Stejný kloub už měl navíc v roce 2000 operován.

Zástupci španělského klubu oznámili, že se poradí s americkým chirurgem Richardem Steadmanem, který nizozemského kanonýra operoval před osmi lety. Zároveň věří, že nebude další zákrok nutný.

Van Nistelrooij se objevil ve středu v sestavě Realu po třízápasové přestávce, když měl právě na pravém kolenu otok. Obhájce mistrovského titulu přišel o svého klíčového hráče právě ve chvíli, kdy jej nejvíc potřebuje. Z posledních pěti soutěžních zápasů vyhrál jediný a čekají ho ještě dva klíčové souboje o postup v Lize mistrů proti Borisovu a Petrohradu.

Real navíc nemůže počítat ani s Van Nistelrooijovým krajanem Arjenem Robbenem, jenž bude kvůli natrženému svalu chybět šest týdnů.

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a vítězi baráže C.

Fotbal dnes * Evropská liga * Slavia - AC Milán v TV * Liverpool - Sparta v TV

31. kolo
Články odjinud


Články odjinud