12. listopadu 2008 • 11:32

Schuster má nůž na krku

Autor: ČTK
TOP VIDEA
Penalty ve šlágrech? Křapka měl proti Krejčímu namále, Chorý pádu přidal
Kdo je favoritem finále hokejové extraligy a jaké faktory mohou rozhodnout?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Nečekané vyřazení Realu Madrid ze Španělského poháru třetiligovým týmem Real Unión se neobešlo bez následků. Trenér Bernd Schuster prý dostal od vedení bezpodmínečné ultimátum.



Pokud v sobotu "Bílý balet" nevyhraje na hřišti Valladolidu, bude německý kouč propuštěn.

Real sice v úterní odvetě na stadionu San Bernabeu vyhrál 4:3, po porážce 2:3 ze soupeřova hřiště však vypadl. Vedení španělského mistra po utkání okamžitě svolalo mimořádné zasedání, na kterém podle listu Marca dostal Schuster ultimátum.

Šéfové klubu už prý připravili scénář pro případ prohry s Valladolidem. Schustera by nahradil dosavadní technický sekretář a bývalý kouč Santanderu a rezervy Realu Miguel Ángel Portugal.

Navzdory vyřazení z poháru byl Schuster bezprostředně po zápase přesvědčený, že u týmu zůstane. "Budu pokračovat ve své práci. Vůbec o tom nepochybuji," prohlásil. "Ale chápu, že někdo může zpochybňovat moji práci a výkony hráčů," dodal kouč, který v Realu loni v létě nahradil Itala Fabia Capella a v následující sezoně s týmem obhájil titul.

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a vítězi baráže C.

Fotbal dnes * Evropská liga * Slavia - AC Milán v TV * Liverpool - Sparta v TV

31. kolo
Články odjinud


Články odjinud