25. listopadu 2010 • 04:00

Dřevák Španělska: Z metru dvakrát napálil břevno

Autor: jon
Vstoupit do diskuse
0
Video se připravuje ...
TOP VIDEA
Vaniak: Staněk se ti dostane do hlavy, Vindahl Čechy nepředčí. Na EURO...
V čem se Pardubice zlepšily? Pánik - bez komentáře. Marinčin by chyběl hodně
VŠECHNA VIDEA ZDE

VIDEO - Před sebou měl odkrytou branku, už viděl míč v síti a těšil se na gólovou oslavu před bouřícími tribunami. Jenže v tisíciprocentní šanci napálil břevno. Ne jednou, ale hned dvakrát za sebou! Podívejte se na příležitost, kterou zahodil hráč  Portugalete, třetiligového klubu ze Španělska.



Hrálo se utkání španělského poháru. Třetiligové Portugalete hostilo Getafe, v současnosti dvanáctý tým španělské nejvyšší soutěže. A uhrálo nadějnou remízu 1:1.

Byť po následné remíze 0:0 v odvetném utkání nakonec postupoval favorit, Portugalete odehrálo důstojnou partii. A kdyby se jeho hráčům podařilo proměnit obrovskou šanci v prvním zápase, do osmifinále by postupovali oni!

Nájezd domácího útočníka gólman Getafe s pomocí obránců zlikvidoval, míč se však znovu dostal k soupeři. Dobíhající hráč Portugalete v obrovské příležitosti napálil břevno. A aby toho nebylo málo, mířil na stejné místo i při následné dorážce.

Opravdová smůla, která stála provinční tým senzační postup do osmifinále Copa del Rey. 






Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a vítězi baráže C.

Fotbal dnes * Evropská liga * Slavia - AC Milán v TV * Liverpool - Sparta v TV

32. kolo
Články odjinud


Články odjinud