11. června 2014 • 15:31

Za balík zpátky na trávník? Baroše, Kollera a Bergra chtějí v Indii!

Autor: jon, iSport.cz
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Koubkův majstrštyk: Osm nul a LM pro Česko. Další krok: smlouva a boj o titul?
PRVNÍ DOJEM: Jágr v kondici, Kladno jede. Smoleňák vzýval pána z Vysočiny
VŠECHNA VIDEA ZDE

Zní to jako velký úlet, ale brzy může jít o velmi zajímavou realitu. České trio Milan Baroš, Jan Koller a Patrik Berger dostali nabídku zapojit se do nově vznikající profesionální fotbalové ligy v Indii! "Zajímá je to," připustil hráčský agent Pavel Paska pro server aktuálně.cz.



Jde o zcela nový projekt. V Indii budují profesionální fotbalovou ligu. Fanoušky chtějí nalákat na zajímavá jména z ciziny. Mezi jinými oslovili i trio bývalých českých reprezentantů.

" Milan Baroš a spolu s ním Honza Koller a Patrik Berger mají nabídku naskočit v září do nové indické profesionální ligy. Se všemi jsem o tom mluvil, zajímá je to," uvedl pro web Aktuálně.cz Pavel Paska, který všechny tři dlouhou dobu zastupuje.

Na hráče by čekaly velmi lukrativní podmínky. "Výplaty hráčů by odpovídaly tomu, co se dá vydělat v týmech středu tabulky německé bundesligy," prozradil Paska.

Indové mají s chystanou soutěží smělé plány. Ve zkušebním ročníku by se ligy zúčastnilo 8 týmů, do každého chtějí přivést jedno světové jméno, celkem by smělo být na soupisce osm cizinců.

Vedle českých hráčů by se do projektu mohl zapojit i Robbie Fowler, který s Bergrem hrál v Liverpoolu. Sezona by navíc měla trvat pouhé tři měsíce.

Patrik Berger (40 let) přitom ukončil profesionální kariéru před čtyřmi lety, Jan Koller (41 let) o rok později. Oba se fotbalu věnují rekreačně a nastupují v nižších soutěžích, Koller navíc zkouší i plážový fotbal.

Milan Baroš momentálně léčí operované koleno, naposledy působil v tureckém Antalyasporu. Pokud se dá zdravotně do kupy, existuje varianta, že se připojí k mateřskému Baníku Ostrava.

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a vítězi baráže C.

Fotbal dnes * Evropská liga * Slavia - AC Milán v TV * Liverpool - Sparta v TV

Články odjinud


Články odjinud