30. července 2014 • 12:50

Keita hodil flašku po Pepem z Realu! Dříve mě označil za opici, tvrdil

Autor: pod
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Bořil v ofsajdu? Asi ano, ale žádný záběr není stoprocentní. Nejasná ČK pro Petráka
SESTŘIH: Boston - Toronto 2:3. Pastrňák dal první gól v play off, rozhodl ale Matthews
VŠECHNA VIDEA ZDE

V přípravném zápase Realu Madrid s AS Řím nebylo o kontroverzní momenty nouze. Přibližně pět minut před koncem vtrhli na hřiště neukáznění fanoušci, kteří se dokonce dobývali na lavičky obou týmů. Souboj pak okořenil konflikt záložníka AS Řím Keity a obránce Realu Pepeho. Bývalý hráč Barcelony nejdříve nepodal svému soupeři ruku, poté po něm dokonce hodil flašku s vodou. Údajně za dřívější urážky.



„Během zápasu Madrid - Barcelona mě označil za opici. Proto jsem si s ním nepotřásl pravicí a hodil jsem po něm flašku,“ vysvětlil po zápase Keita na svém účtu na twitteru, kde se zároveň za své chování omluvil.

Flašku s vodou po svém sokovi podle jeho slov hodil, protože na něj stoper Realu plivl. To ovšem na videích k vidění není.

VIDEO | Konflikt Keity a Pepeho ještě před zápasem

Duel narušili neukáznění diváci

Svoji práci zcela nezvládla ani pořadatelská služba. A nebylo to poprvé. Fanouška na ploše už si užil nejen Real Madrid, ale také Manchester City či AC Milán.

Tentokrát ale vtrhlo na hřiště diváků hned několik a pořadatelé si s nimi dlouho nevěděli rady. Mezi neukázněnými fanoušky byly dokonce i ženy. Všichni se snažili doběhnout ke svým idolům a nejlépe si s nimi pořídit fotku.

VIDEO | Fanoušci narušili zápas mezi Realem a AS Řím

Hráči z přerušení zápasu evidentně nebyli nadšení. Většina z nich se ovšem zachovala jako praví profesionálové a nenechala se rozhodit. Nejvíce se tak na střídačce rozčiloval Sergio Ramos.

Aby toho nebylo málo, jeden z výtržníků mával nad hlavou palestinskou vlajkou. Pořadatelé naštěstí alespoň zabránili vniknutí na lavičky obou týmů. Přivolaní policisté poté dokázali dostat situaci pod kontrolu.

Zápas se tak mohl dohrát. Italské AS Řím v něm porazilo Real Madrid zásluhou branky veterána Tottiho 1:0.

Mezi výtržníky nechyběly ani fanynky
Mezi výtržníky nechyběly ani fanynky

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

Články odjinud


Články odjinud