15. září 2014 • 11:41

Jak si vedly o víkendu hvězdné posily? Zářil Alonso, Balotelli zklamal

Autor: pod
Vstoupit do diskuse
0
  • Zatímco záložník Bayernu Mnichov Xabi Alonso o víkendu zářil, útočník Liverpoolu Mario Balotelli se prosadit nedokázalZatímco záložník Bayernu Mnichov Xabi Alonso o víkendu zářil, útočník Liverpoolu Mario Balotelli se prosadit nedokázalFOTO: Koláž iSport.cz

    Kluby udělaly na poslední chvíli všechno možné, aby je získaly. A teď od nich očekávají velké věci. Ne všechny zvučné posily evropských gigantů se ale v posledním zápase ukázaly v dobré světle. Zatímco Xabi Alonso v Bayernu či Daley Blind v Manchesteru United zahráli na výbornou, útočníci Balotelli i Chicharito nezabránili prohrám svých týmů. Podívejte se, jaký víkend prožily hvězdné posily, které kluby získaly v poslední dny letního přestupového termínu.

  • Xabi Alonso

    Zápas: Bayern Mnichov - Stuttgart 2:0
    Odehráno minut: 90

    Xabi Alonso Xabi AlonsoFoto EPA

    V Bayernu Mnichov působí Xabi Alonso trochu jako zjevení. Ovšem v dobrém slova smyslu. Záložník, který přišel z Realu Madrid, udivuje přesnými dlouhými pasy, kterými úžasně zrychluje hru bavorského celku. Ve svém druhém zápase za Bayern si vedl výborně.

  • Mario Balotelli

    Zápas: Liverpool - Aston Villa 0:1
    Odehráno minut: 71

    Mario Balotelli Mario BalotelliFoto EPA

    Při zranění Sturridge spoléhal Liverpool především na italského útočníka. Jenže Mario Balotelli se proti srdnatě bránící Aston Ville prosadit nedokázal. Jelikož předvedl celkově nevýrazný výkon, rozhodl se ho trenér necelých dvacet minut před koncem vystřídat.

  • Daley Blind

    Zápas: Manchester United - QPR 4:0
    Odehráno minut: 90

    Daley Blind Daley BlindFoto EPA

    Větší pozornost než Blindovi se mezi fanoušky Manchesteru United pochopitelně věnovala kanonýrovi Falcaovi. Jenže Kolumbijec nastoupil do zápasu až v 67. minutě za rozhodnutého stavu a do zápisu o utkání ničím nepřispěl. Naopak Blind, který nastoupil v záložník řadě, překvapil nejednoho fanouška. Mimo jiné udivil úžasnou přeností přihrávek, hned 107 ze 112 našlo adresáta. Nizozemec tak ve své premiéře výrazně přispěl k první soutěžní výhře United pod koučem Van Gaalem.

  • Javier Chicharito Hernández

    Zápas: Real Madrid - Atlético 1:2
    Odehráno minut: 27

    Javier Chicharito Hernández Javier Chicharito HernándezFoto EPA

    Do derby s Atléticem nastoupil za nerozhodného stavu místo Benzemy a na hřišti nechal vše. V tomto směru mu nelze nic vyčítat. Jenže zatímco Chicharito se neprosadil, na druhé straně rozhodl o výhře méně slavného madridského klubu Turan. Na svou premiéru v Realu tak bude chtít Mexičan rychle zapomenout.

  • Shinji Kagawa

    Zápas: Borussia Dortmund - Freiburg 3:1
    Odehráno minut: 64

    Shinji Kagawa Shinji KagawaFoto Reuters

    Velkolepý návrat do Dortmundu zažil záložník Kagawa, který do týmu přišel na poslední chvíli z Manchesteru United. V prvním poločase měl nejdříve prsty v gólu Ramose, poté sám skóre navýšil. Při svém střídání v 64. minutě si užil bouřlivé ovace. Právem.

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a vítězi baráže C.

Fotbal dnes * Evropská liga * Slavia - AC Milán v TV * Liverpool - Sparta v TV

Články odjinud


Články odjinud