22. května 2015 • 04:40

PŘESTUPY: Škatulata už se hýbají! Kam míří fotbalové hvězdy?

Autor: pod
Vstoupit do diskuse
0
  • Gareth Bale, Bastian Schweinsteiger i Petr Čech by mohly v létě změnit dresGareth Bale, Bastian Schweinsteiger i Petr Čech by mohly v létě změnit dresFOTO: Koláž iSport.cz

    Ve všech velkých evropských ligách je již o mistrovi rozhodnuto, proto už se kluby připravují na další sezonu. A opět to bude rachot. Velkokluby v čele s Realem Madrid, Manchesterem United či Arsenalem chystají důležité změny. Jaké hvězdy včetně dvou Čechů chystají přestup a kam by mohly zamířit?

  • Gareth Bale

    Záložník, 25 let

    Klub: Real Madrid
    Zájemci: Manchester United, Chelsea

    Gareth Bale Gareth BaleFoto EPA

    Gareth Bale má za sebou hodně těžkou sezonu. Nejen kvůli zranění, ale především vinou špatných výkonů, za které byl hlavně v roce 2015 tvrdě kritizován. Přes všechny spekulace a velký zájem United ovšem nejspíš zůstane v Realu. „Klub mu sdělil, že s ním počítá. A sám Gareth chce zůstat,“ píše madridský deník AS.

  • Bastian Schweinsteiger

    Záložník, 30 let

    Klub: Bayern Mnichov
    Zájemci: Manchester United

    Bastian Schweinsteiger Bastian SchweinsteigerFoto Reuters

    Dlouholetá opora Bayernu Mnichov si letošní ročník neužila tolik jako ty poslední. Především vinou zranění, ale také kvůli špatnému závěru sezony. Mnichovský klub sice ovládl ligu, ovšem v Lize mistrů opět vyhořel. Nová motivace by tak možná Schweinsteigerovi přišla vhod. Blízko má údajně k angažmá v Manchesteru United.

  • Petr Čech

    Brankář, 33 let

    Klub: Chelsea
    Zájemci: Arsenal, Manchester United, PSG

    Petr Čech Petr ČechFoto Profimedia.cz

    Český gólman si bude moct v létě vybírat hned z několika nabídek. Trenér José Mourinho ho sice nechce pustit do týmu konkurence, ovšem podle posledních informací se zdá, že má smůlu. Vzhledem k tomu, že by Petr Čech rád zůstal v Londýně, zdá se nejreálnější volbou Arsenal.

  • Paul Pogba

    Záložník, 22 let

    Klub: Juventus
    Zájemci: Real Madrid, Barcelona, PSG

    Paul Pogba Paul PogbaFoto Reuters

    Francouzský klenot je velice žádaným zbožím. Juventus ho sice chce za každou cenu udržet, luxusní nabídce ale bude odolávat těžko. Velký boj by mohly svést Real Madrid a Barcelona, ve hře je také PSG.

  • Mats Hummels

    Obránce, 26 let

    Klub: Borussia Dortmund
    Zájemci: Manchester United, Barcelona

    Mats Hummels Mats HummelsFoto Reuters

    Mats Hummels je jedním z nejžádanějších středních obránců. Ovšem podle posledních informací se rozhodl pro nečekaný krok. Z Dortmundu se mu nikam nechce! Smůlu tak má nejspíše Manchester United i Barcelona. Naopak Borussia se raduje.

  • Tomáš Rosický

    Záložník, 34 let

    Klub: Arsenal
    Zájemci: Sparta, týmy MLS

    Tomáš Rosický Tomáš RosickýFoto EPA

    Podle všeho se blíží konec éry Tomáše Rosického v Arsenalu. Kam ale český záložník zamíří je velkou otázkou. Tajemstvím není velký zájem pražské Sparty, o Rosického ale hodně stojí také v americké MLS.

  • Raheem Sterling

    Záložník, 20 let

    Klub: Liverpool
    Zájemci: Chelsea, Arsenal, Real Madrid

    Raheem Sterling Raheem SterlingFoto EPA

    „I kdyby Liverpool Sterlingovi nabídl 900 tisíc týdně, novou smlouvu nepodepíše,“ řekl hráčův agent. Je jasné, že i když si to „The Reds“ hodně přejí, mladičkou hvězdičku bude těžké udržet. Velký zájem jeví Chelsea i Arsenal. Mluvilo se také o Realu Madrid. „Sterling se mi moc líbí,“ přiznal Zinedine Zidane, jenž má v madridském klubu velké slovo.

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

Články odjinud


Články odjinud