18. srpna 2015 • 04:20

Češi bez minuty na hřišti! V Anglii čeká Vydra, sedí i Kadlec či Pekhart

Autor: pod
Vstoupit do diskuse
0
  • Libor Kozák, Matěj Vydra i Václav Kadlec zatím neodehráli v nové sezoně ani jednu ligovou minutuLibor Kozák, Matěj Vydra i Václav Kadlec zatím neodehráli v nové sezoně ani jednu ligovou minutuFOTO: Koláž iSport.cz

    Není to příjemný pohled. Jak pro české fanoušky tak pro trenéra reprezentace Pavla Vrbu. Čeští hráči v zahraničích top ligách zažívají krušné časy. V Premier League nastupuje z pěti zástupců pouze Petr Čech, v bundeslize zase pouze vysedávají na lavičce Václav Kadlec či Tomáš Pekhart. Na hráče, kteří v uplynulém víkendu neodehráli ani minutu, přestože byli připravení, se podívejte v článku.

  • Matěj Vydra

    Útočník, 23 let
    Klub: Watford

    Ve druhé lize střílel góly, na start za Watford v Premier League ale čeká. „Možná to bude ještě chvíli trvat, Vydra musí přidat,“ vysvětlil nový trenér anglického celku Quique Sánchez Flores. Stejně jako v prvním zápase byl i ve druhém kole pouze na lavičce a v bezbrankovém duelu proti WBA se na hřiště nedostal.

    Matěj Vydra teď moc důvodů k radosti nemá Matěj Vydra teď moc důvodů k radosti nemáFoto profimedia.cz

  • Daniel Pudil

    Obránce/záložník, 29 let
    Klub: Watford

    Zatímco u Vydry se čekalo větší herní vytížení, u Daniela Pudila bylo jasné, že bude spíše žolíkem. Jenže v tuto chvíli to vypadá, že bude mít vůbec těžké zůstat v kádru. V prvním utkání zůstal na lavičce, ve druhém byl jen na tribuně.

    Daniel Pudil Daniel PudilFoto profimedia.cz

  • Libor Kozák

    Útočník, 26 let
    Klub: Aston Villa

    Po dlouhém zranění to má v Aston Ville těžké, pravděpodobně odejde na hostování. Ve druhém kole se proti Manchesteru United sice dostal alespoň na lavičku, ale na hřišti si nepřipsal ani minutu. Přestože domácí prohrávali, kouč mu důvěru nedal.

    Libor Kozák Libor KozákFoto profimedia.cz

  • Václav Kadlec

    Útočník, 23 let
    Klub: Eintracht Frankfurt

    Po výborném půlroce ve Spartě věřil, že se konečně prosadí v bundeslize nastálo. Ale zatím to tak nevypadá. V prvním kole zůstal pouze mezi náhradníky. Staronový kouč Frankfurtu Armin Veh mu šanci nedal, i když tým prohrával. 

    SESTŘIH Bundesligy: Wolfsburg - Frankfurt 2:1, Kadlec nehrál
    Video se připravuje ...

  • Tomáš Pekhart

    Útočník, 25 let
    Klub: Ingolstadt

    Ve druhé lize prakticky nenastupoval. Přesto po postupu mezi elitu věřil, že dostane mnohem více šancí. Jenže Ingolstadt sází na jiné koně, Pekhartův styl už vyšel z módy. V prvním utkání, které nováček překvapivě vyhrál, nebyl ani na lavičce.

    Tomáš Pekhart Tomáš PekhartFoto fcingolstadt.de

  • Petr Jiráček

    Záložník, 29 let
    Klub: Hamburk

    V Hamburku mu před sezonou řekli na rovinu, že si asi příliš nezahraje. Má svolení k odchodu. Jiráček ale nikam neutíká, o šanci se chce porvat. Příliš slibně to každopádně nevypadá. V prvním utkání na půdě Bayernu nebyl ani mezi náhradníky. 

    SESTŘIH Bundesligy: Bayern Mnichov - Hamburk 5:0
    Video se připravuje ...

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

Články odjinud


Články odjinud