19. srpna 2015 • 15:11

Vzteklý Kweuke! Exsparťan nadával kouči, který mu zakázal penaltu

Autor: pta, iSport.cz
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Bořil v ofsajdu? Asi ano, ale žádný záběr není stoprocentní. Nejasná ČK pro Petráka
SESTŘIH: Boston - Toronto 2:3. Pastrňák dal první gól v play off, rozhodl ale Matthews
VŠECHNA VIDEA ZDE

Ztratil se z očí českých fanoušků, ale také v Turecku umí Leonard Kweuke k sobě stále přitáhnout pozornost. V prvním kole nové sezony otočil bývalý útočník Sparty za Rizespor skóre v utkání s Genclerbirligi (3:2) dvěma góly v posledních minutách. Jenže místo radosti měl v očích vztek.



Málem se i pustil do rvačky s trenérem vlastního týmu Hikmetem Karamanem, který mu chtěl zakázat zahrávání pokutového kopu. Ke sporu došlo v 87. minutě, kdy hosté prohrávali 1:2. Navzdory tomu, že na Kweukeho trenér volal od čáry, ať přenechá penaltu určenému spoluhráči, kamerunský kanonýr jakoby neslyšel.

VIDEO | Kweuke šel zahrávat penaltu, i když mu to kouč zakázal

Míč si postavil na značku a penaltu s přehledem proměnil, ale místo radostných gest se zlostně díval směrem k trenérovi a neodpustil si ani několik vulgárních nadávek směrem k lavičce. Jeden ze spoluhráčů ho musel přidržet, aby nešel vlastního trenéra napanout. Incident však zřejmě Kweukeho správně nabudil, o tři minuty později se totiž trefil znovu a dovršil obrat.

Jenže Kweuke nebyl rozhodně za hrdinu. V klubu, kam přestoupil ze Sparty před dvěma lety, trénuje nyní individuálně a čeká, jak ho vedení za nedisciplinovanost potrestá.

VIDEO | Kweukeho druhý gól v zápase

 

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

Články odjinud


Články odjinud