31. srpna 2015 • 19:42

Kadlec zatím zůstává. O Vydrovi se může rozhodnout až v úterý

Autor: kah
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Co má Třinec a nemá Sparta? V čem selhali lídři poražených?
Střeďáci na EURO: Koho k Součkovi? Dilema s parťáky i rozestavením
VŠECHNA VIDEA ZDE

Jedno mají společné. Ve svých klubech zatím v ligových soutěžích nenastoupili ani na minutu. Jak Václav Kadlec, tak Matěj Vydra hledali cestu za větším herním vytížením. Prvně jmenovaný už ví, že ve Frankfurtu zůstává, útočník Watfordu se ještě dozví, jestli půjde na hostování – nejpravděpodobněji zpět do druhé anglické ligy.



Třiadvacetiletý Kadlec byl během léta spojován se zájmem dánského Midtjyllandu, který poslal dvě nabídky, nicméně k dohodě nedošlo. Ještě však existuje možnost, že odejde z Eintrachtu na hostování, ovšem v rámci Německa.

Podle zdrojů Sportu měla o něj zájem Hertha Berlín, kde působí Vladimír Darida. Jenže kluby se nedohodly a bývalý hráč Sparty tak zůstane ve Frankfurtu minimálně další půl rok a pokusí se uspět.

Zatím se mu to nedařilo, v novém ročníku ještě neodehrál v bundeslize ani minutu. Stejně je na tom v Anglii Matěj Vydra – jen s rozdílem, že minulý týden odehrál za Watford celý zápas v Ligovém poháru (0:1 s Prestonem). V Premier League ovšem ještě nenastoupil, ačkoliv „Hornets“ ve třech utkáních po sobě nevstřelili ani gól, což nasvědčuje tomu, že s ním trenér Quique Sanchez Flores nepočítá.

I proto se hledá varianta s hostováním. Zájem projevilo několik klubů, včetně dvou nováčků – Bournemouthu a Norwiche – nicméně vedení jej nechce pustit ke konkurenci. Další zájemce, mimo jiné z bundesligy, odrazuje poměrně vysoká částka za hostování, kterou Watford požaduje.

Ta se podle informací Sportu pohybuje okolo 1,5 milionu liber (cca 54 milionů korun). Proto je momentálně nejpravděpodobnější varianta s návratem do Championship, tedy druhé anglické ligy.

Mezi zájemci je prý také Sheffield Wednesday, který před pár dny přivedl Daniela Pudila, ale zároveň i celky z přední části tabulky. Rozhodne se během dneška, v Anglii končí přestupové okno v úterý v 19 hodin SELČ.

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a vítězi baráže C.

Fotbal dnes * Evropská liga * Slavia - AC Milán v TV * Liverpool - Sparta v TV

Články odjinud


Články odjinud