8. září 2015 • 11:33

Hvězdy, které jsou k mání ZDARMA! Nový Zidane i nizozemská zeď

Autor: pod
Vstoupit do diskuse
0
  • Záložník Yoann Gourcuff i obránce Ron Vlaar jsou k mání zdarmaZáložník Yoann Gourcuff i obránce Ron Vlaar jsou k mání zdarmaFOTO: Koláž iSport.cz

    Přestupové okno již v evropských top ligách skončilo před několika dny, přesto existuje šance, jak posílit svůj tým. Na trhu totiž stále zůstali hráči, kteří jsou bez smlouvy a tudíž k mání zdarma. Někteří z nich byli dokonce ještě nedávno horkým zbožím. Na nejzajímavější jména a jejich hodnotu podle serveru Transfermarkt se podívejte v našem článku.

  • Ron Vlaar

    Obránce, 30 let
    Odhadovaná hodnota: 162 milionů korun

    Nebýt zranění, zcela jistě by byl nyní oporou zadních řad. A nemuselo by to být v Aston Ville, kde strávil poslední sezony, ale klidně v Manchesteru United. Zájem o něj totiž měl trenér Van Gaal, který má s Vlaarem výborné zkušenosti z nizozemské reprezentace. Byl to právě tvrdý stoper, který výrazně pomohl „Oranjes“ ke třetímu místu na MS v Brazílii.

    Ron Vlaar Ron VlaarFoto Reuters

  • Yoann Gourcuff

    Záložník, 29 let
    Odhadovaná hodnota: 108 milionů korun

    Několikanásobný francouzský reprezentant, který byl v mládí přirovnáván k legendárnímu krajanovi. Jenže Yoann Gourcuff si s nálepkou „nový Zidane“ nedokázal poradit. Posledních pět let strávil v Olympique Lyon, kde ale nyní skončil. Nové angažmá nejspíš najde, bude ale muset slevit ze svých požadavků. Už dávno není hráčem, o kterého by se kluby rvaly.

    Yoann Gourcuff Yoann GourcuffFoto Profimedia.cz

  • Paul Robinson

    Brankář, 35 let
    Odhadovaná hodnota: 11 milionů korun

    Máte zájem o spolehlivého gólmana se zkušenostmi z mistrovství Evropy? Hlásí se Paul Robinson. Anglického brankáře mají všichni spojeni s gólem, kdy mu míč při malé domů nešťastně přeskočil nohu. To by ale nemělo zakrýt jeho zajímavou kariéru, posledních sedm let hájil branku Blackburnu, nyní je k mání.

    Paul Robinson zavítal v roce 2008 do Česka s Tottenhamem Paul Robinson zavítal v roce 2008 do Česka s TottenhamemFoto Archiv Sport

  • Kevin Nolan

    Záložník, 33 let
    Odhadovaná hodnota: 54 milionů korun

    Tvrďák, který udělá pro vítězství týmu cokoliv. Tak jako v posledních čtyřech letech v barvách West Hamu United, kde byl dokonce kapitánem. I ve svých 33 letech toho stále hodně naběhá, s fyzičkou nemá problém. Využije toho některý klub?

    Kevin Nolan Kevin NolanFoto wikipedia.org

  • Ezequiel Schelotto

    Záložník, 26 let
    Odhadovaná hodnota: 108 milionů korun

    Ezequiel Schelotto býval považovaný za obrovský talent, před třemi lety si připsal premiérový start za italský národní tým. Jenže ten byl také zatím jeho posledním. Od přestupu do Interu Milán to totiž jde se Schelottem z kopce, nechytl se ani na hostováních. Nyní, v ideálních 26 letech, je bez angažmá.

    Ezequiel Schelotto Ezequiel SchelottoFoto wikipedia.org

  • Ilsinho

    Záložník, 29 let
    Odhadovaná hodnota: 108 milionů korun

    Velmi zajímavý hráč. Ilsinho, který již stihl i start za brazilskou reprezentaci, skončil po třech letech v ukrajinském Šachtaru Doněck a nyní hledá nové angažmá. Ve hře je návrat do Brazílie, určitě by ale dokázal oživit i sestavu většiny evropských týmů.

    Ilsinho IlsinhoFoto wikipedia.org

  • Carlton Cole

    Útočník, 33 let
    Odhadovaná hodnota: 40 milionů korun

    Útočník jako dělaný pro anglickou ligu. Carlton Cole je typickým hrotem, který je extrémně nebezpečný při hlavičkových soubojích. Navíc je velmi důrazný. Zároveň od něj trenéři určitě nemohou požadovat technické kousky. Minimálně v druhé anglické lize je o něj značný zájem.

    Carlton Cole Carlton ColeFoto wikipedia.org

  • Wilson Palacios

    Záložník, 31 let
    Odhadovaná hodnota: 40 milionů korun

    Když v roce 2009 přicházel do Tottenhamu, zdálo se, že jeho hvězda stoupá. Zařadil se mezi opory, jenže měl také problémy s disciplínou. I proto ho „Kohouti“ po dvou sezonách prodali do Stoke. Tam se Wilson Palacios čtyři roky trápil. Nyní reprezentant Hondurasu hledá nový klub, možná zamíří do exotické destinace.

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a vítězi baráže C.

Fotbal dnes * Evropská liga * Slavia - AC Milán v TV * Liverpool - Sparta v TV

Články odjinud


Články odjinud