7. prosince 2015 • 14:20

Beckham konečně našel v Miami místo pro stadion svého klubu

Autor: ČTK
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Jarůšek nechtěl hattrick: Stálo by to peníze, smál se. Jágr mu hokejky nevrátil
Vaniak: Staněk se ti dostane do hlavy, Vindahl Čechy nepředčí. Na EURO...
VŠECHNA VIDEA ZDE

Bývalý anglický fotbalista David Beckham konečně udělal důležitý krok k vybudování klubu MLS v Miami. Po dvouletém strastiplném hledání našel vhodné místo pro výstavbu stadionu pro 30 tisíc diváků za zhruba čtvrt miliardy dolarů.



Vedení zámořské soutěže zprávu uvítalo. "Vaše představa prvotřídního stadionu v centru města, na který se lze dostat veřejnou dopravou, je působivá. Těšíme se, že se Davidovi a jeho partnerům povede plány dokončit," uvedl komisionář MLS Don Garber.

Beckham, který v MLS nastupoval v letech 2007 až 2012 za Los Angeles Galaxy, původně chtěl postavit arénu hned vedle haly basketbalistů Heat. S tímto záměrem však narazil u vedení města.

Miami by se mohlo dostat do MLS do roku 2020 a stát se 24. účastníkem soutěže. V příštích letech mají ligu rozšířit Atlanta, další tým z Los Angeles a Minnesota. V budoucnu vedení počítá s 28 kluby.

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a vítězi baráže C.

Fotbal dnes * Evropská liga * Slavia - AC Milán v TV * Liverpool - Sparta v TV

Články odjinud


Články odjinud