7. března 2016 • 20:37

Ikona pro smích. Casillas si hrál na Neuera, ale ostudně selhal

Autor: jon
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Koubkův majstrštyk: Osm nul a LM pro Česko. Další krok: smlouva a boj o titul?
Rock vs. Cataloni. Liverpool proti Londýnu v Oktagonu
VŠECHNA VIDEA ZDE

Tohle se mu vážně nepovedlo. Iker Casillas, jeden z nejúspěšnějších brankářů fotbalové historie, předvedl obrovský kiks. V nedělním utkání portugalské ligy, kde hájí barvy Porta, na hřišti Bragy hloupou chybou zavinil v nastavení třetí gól domácího celku a přispěl k prohře 1:3.



Porto na hřišti Bragy v závěru utkání prohrávalo 1:2, mužstvo se ve snaze o vyrovnání hrnulo dopředu. Domácí využili vysokého postavení soupeře a podnikli rychlý brejk k brance Casillase.

34letý gólman zmíněnou situaci odhadl velmi špatně. Casillas vyběhl na dlouhý balon za obranu až do půlky vlastní poloviny hřiště, jenže byl u míče pozdě. Domácí útočník ho lehce oběhl a následně skóroval do odkryté branky.

Braga tak vyhrála 3:1, Casillas je spíš pro smích. Gólman, který i v nejlepších letech vynikal především perfektními zásahy na brankové čáře, ve snaze pomáhat obraně ve stylu mnichovského Manuela Neuere selhal.

Domácí tým se tak svému soupeři přiblížil v tabulce, na čtvrtém místě ztrácí Braga na třetí Porto osm bodů.

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a vítězi baráže C.

Fotbal dnes * Evropská liga * Slavia - AC Milán v TV * Liverpool - Sparta v TV

Články odjinud


Články odjinud