22. července 2016 • 16:23

Packal je za hvězdu! Brankář si v Americe hodil míč do branky

Autor: rjm
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Bořil v ofsajdu? Asi ano, ale žádný záběr není stoprocentní. Nejasná ČK pro Petráka
SESTŘIH: Boston - Toronto 2:3. Pastrňák dal první gól v play off, rozhodl ale Matthews
VŠECHNA VIDEA ZDE

Byla to jen příprava, ale vzpomínat se na ni bude hodně dlouhou. Zápas Minnesoty United s anglickým Bournemouth sice skončil jasným vítězstvím týmu z Premier League (0:4), ale místo v televizních šotech má nejspíš předplacené brankář poražených Sammy N'Djock. Kamerunec si totiž nesmyslně hodil míč do vlastní sítě a média mluví o nejhorším vlastním gólu roku 2016.



Byl to pořádný trapas a fotbalové faux pas. Šestadvacetiletý N'Djock měl totiž balon pod kontrolou a vypadalo to, že v pohodě rozehraje míč. Jenže když se pokusil rukou vyhodit míč na spoluhráče, fanoušci nestačili zírat. Míč totiž nasměroval do vlastní branky a gól by na světě.

Sice pak pelášil za míčem, ale ten skončil v síti dřív, gólman neměl nárok jej zastavit. Kamerunec se ve snaze zabránit trapasu sám skončil v síti a věděl, že tohle si za rámeček nedá. Hosté v tu chvíli vedli 2:0.

Gólman, který začal svoji profesionální kariéru ve francouzském Lille, hrál v turecké nejvyšší soutěži a má na kontě i tři starty za kamerunskou reprezentaci (poslední v roce 2014). Nyní hraje severoamerickou fotbalovou ligu (NASL) za Minnesotu.

O popularitu po děsivém vlastním gólu asi nebude mít nouzi a možná se na sebe podívá v televizi i na Silvestra.

Nejdřív míč, potom kamerunský brankář Sammy Ndjock, skončili v síti během přípravného duelu mezi Minnesotou a Bournemouthem.
Nejdřív míč, potom kamerunský brankář Sammy Ndjock, skončili v síti během přípravného duelu mezi Minnesotou a Bournemouthem.

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

Články odjinud


Články odjinud