25. července 2016 • 16:25

Premier League i La Liga na Digi CZ: Sledovat půjde na kanálech Digi Sport

Autor: iSport.cz
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Bořil v ofsajdu? Asi ano, ale žádný záběr není stoprocentní. Nejasná ČK pro Petráka
SESTŘIH: Boston - Toronto 2:3. Pastrňák dal první gól v play off, rozhodl ale Matthews
VŠECHNA VIDEA ZDE

Fanoušci v Česku budou moci v následujících třech sezonách sledovat nejvyšší anglickou ligu Premier League, druhou anglickou ligu Sky Bet Championship a ve dvou sezonách španělskou La Ligu na kanálech Digi Sport. Ty budou v České republice výhradně v nabídce satelitní televize Nová DIGI TV.



Společnost DIGI CZ, provozovatel satelitní televize Nová DIGI TV, se dohodla se společností DIGI Slovakia na pokračování dosavadní spolupráce. Znamená to, že fotbaloví fanoušci budou moci exkluzivně a pouze na Nové DIGI TV sledovat přenosy z anglické Premier League a Sky Bet Championship či španělské La Ligy na kanálech Digi Sport, které provozuje DIGI Slovakia.

„Jsem rád, že jsme se s partnery z DIGI Slovakia a Slovak Telekom dohodli na pokračování spolupráce, protože fungovala dosud velmi dobře, ať už v oblasti produkce sportovních programů nebo v technickém zabezpečení satelitní služby. Nyní máme jistotu, že naši zákazníci sledující anglické ligy či španělskou La Ligu budou mít i nadále zajištěnu tu nejlepší kvalitu přenosů a informační i programový servis,“ řekl Vladimír Rusnák, ředitel satelitní televize Nová DIGI TV.

„Naše společnost má dlouholeté zkušenosti s vysíláním sportovních a fotbalových programů, proto jsme schopni zajistit vysokou kvalitu přenosů z Premier League a Sky Bet Championship. I to byl jeden z důvodů, proč jsme se s partnery z DIGI CZ dohodli na pokračování spolupráce,“ uvedl Marcel Šatanek, generální ředitel DIGI Slovakia.

Zajímavou debatu vrcholových manažérů společností DIGI CZ a DIGI Slovakia k budoucí spolupráci můžete sledovat přes sociální síť Facebook ZDE>>>

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

Články odjinud


Články odjinud